Connect with us

Featured

Igra sudbine 289. epizoda: Vukašin donosi LOŠE VESTI, a tiču se Ade! Evo o čemu se RADI! Pripremite se za najveći ŠOK!

Published

on

Igra sudbine 289. epizoda, koja je na programu u petak 21. maja od 21.00 na TV Prva, zakomplikovaće dodatno situaciju. Još 18 epizoda deli nas od kraja prve sezone popularne domaće telenovele, a radnja je sve napetija.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Nina Janković u nastavku filma ŽIKINA DINASTIJA! Otkrivamo SVE o LUDOJ GODINI – Evo kada je PREMIJERA, i da li ćemo uz BOBU videti i MARIJU!

Ada je i dalje u zatvoru. Dogodilo se ono čega se oduvek pribojavala. Nije htela da bude Brunerova žena, pa je on povukao najbrutalniji potez u ratu koji vodi protiv nje. Optužio ju je za ubistvo supruga Boška Kanačkog!

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 288. epizoda – Bruner kreće u FINALNI NAPAD! Adu Kanački tek čeka ONO NAJGORE! Završiće na ULICI!?

Bruner ne planira tu da stane. Rešen je skroz da je uništi. Želi da joj otme sav novac, a onda… Da li će zapaliti Kan holding?

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 najpoželjnijih NEŽENJA među srpskim GLUMCIMA! Nećete verovati KO je na PRVOM MESTU! Nije MILOŠ BIKOVIĆ!

Z ato vreme, “ludi” Bajo provocira Ivana i optužuje ga za saučesništvo sa Adom. On veruje da je Aleksin otac umešao prste u krađu posmrtnih ostataka Boška Kanačkog.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – OTKRIVENO! Evo KOGA Bruner KRIJE U NEMAČKOJ! Nije ŽENA, već ĆERKA! A evo i KO JE ONA!

Maksim upozorava Noru da se na par dana skloni iz grada, jer misli da će trpeti neverovatne pritiske. Ali ona ne namerava da ga posluša. Upravo zbog toga ulazi u novi konflikt sa bratom Vidom.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Olja Lević OTKRIVA veliku tajnu serije IGRA SUDBINE – OVO o MILI i SOFIJI NISTE ZNALI!

Vukašin donosi nove loše vesti… Da li je to Ada osuđena za Boškovo ubistvo i poslata na robiju?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (289. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Ovo su NAJVEĆI BLAMOVI u istoriji EVROVIZIJE! Gole zadnjice, zaboravljeni tekstovi, a OVOJ pevačici su OTELI MIKROFON!

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement