Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO – Ovo su NAJVEĆI BLAMOVI u istoriji EVROVIZIJE! Gole zadnjice, zaboravljeni tekstovi, a OVOJ pevačici su OTELI MIKROFON!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Država domaćin priprema se punih 365 dana za organizaciju takmičenja za „Pesmu Evrovizije“. Scenario se priprema, pa se proverava, pa dorađuje, zatim ispravlja, prepravlja. Scenografija nastaje u glavama kreativaca, zatim se planira u odnosu na prostor, pa se stavlja na papir, meri, premerava, izrađuje, uklapa, prilagođava.

Postoje neki normativi koji se moraju ispoštovati prema propozicijama ovog velikog takmičenja. I mnogo ljudi radi na projektu Eurosonga. Zatim na scenu stupaju reditelji, raspoređuju kamere, snimatelje, postavlja se rasveta, pa šarferi, mikromani, kranisti, mikseri zvuka, ozvučenje.

Veliki i ozbiljan posao je i odabir voditelja, jer ceo program ide uživo. I koliko god se pripremili, spremili, osigurali, zamislili i najgori scenario, faktor UŽIVO/LIVE je nešto na šta ne možete da utičete.

Evrovizija 2021 – Prvo polufinale: Da li je HRVATSKA zasluženo ISPALA iz TAKMIČENJA? Šta tek čeka URAGANKE i LOCO, LOCO!

Zato i dolazi do GREŠAKA! Naravno, ne namernih, ali grešaka ima. I, na svu sreću, nema ih mnogo, ali oštrom oku one ne promiču. Neke su izuzetno očite, neke se podvuku, neke deluju kao sabotaža, neke zasmeju do suza. Neke su nastale zbog ljudskog faktora, neke zbog tehnike, a neke zbog veza u javnom glasanju.

U narednom videu pogledajte najveće blamove proteklih godina na Eurosongu. Ima tu raznih grešaka, a mi u Srbiji možemo da odahnemo, jer ni jednom greškom nismo doprineli bogatstvu ove kompilacije.  

TOP 10 najpoželjnijih NEŽENJA među srpskim GLUMCIMA! Nećete verovati KO je na PRVOM MESTU! Nije MILOŠ BIKOVIĆ!

Sinoćnji nastup predstavnice iz Hrvatske mnogi smatraju lošim. Ali, ne samo izvođenje i pesmu, već prst upiru na prenos. Kažu da je kamera mogla da bude bolja, da je bilo previše kadrova iz blizine, pa da zbog toga nije mogao da se vidi sjajno osmišljen digitalni deo Albininog nastupa. Takođe, zameraju joj, baš zbog takvih kadrova, detalje na kostimima pratećeg tima na bini.

Igra sudbine 287. epizoda – ŠOK! Ada Kanački na KORAK OD SMRTI! Ko će je SPASTI?

Možda je takav snimak i uticao da se Albina ne plasira u finale. Podsetimo, u samoj areni u Roterdamu je svega 3000 posetilaca, pa fali i atmosfere iz publike.

Naše devojke, članice „Hjurikejna“, su u sutrašnjem polufinalu (20. maj, 21.00, RTS 1), najvijamo za njih i nadamo se da neće biti nikakvih, baš nikakvih, grešaka!

Foto PROMO

Advertisement