Connect with us

Featured

HIT! EVROVIZIJA se vraća u SRBIJU! HURRICANE ubedljivo POBEĐUJE! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Atraktivne Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić na ovogodišnjoj Evroviziji brane zastavu Srbije kao grupa „Hurricane“, a nastupile su pod rednim brojem 9 i nastupom „zapalile“ Arenu u Roterdamu.

Pročitajte još ŠOK! Lepa Brena trebalo da glumi u seriji BOLJI ŽIVOT! Da je prihvatila bila bi LJUBAVNICA DRAGANA BJELOGRLIĆA! O KOME je REČ?

Srpske predstavnice su pored zavodljive garderobe „zapalile“ studio energičnim i vrelim plesom kojim su doprinele performansu koji se završio uz gromoglasni aplauz publike i ostalih prisutnih takmičara, a brojne reakcije ubrzo su se izređale i na društvenim mrežama.

Pročitajte još Evrovizija 2021 – Natalija Milosavljević, urednica RADIO NOVOSTI za FILM I TV predviđa HOĆE li LOCO, LOCO stići do FINALA!

Na zvaničnom YouTube kanalu Pesme Evrovizije, klip sa večerašnjeg nastupa naših Uraganki za svega sat vremena pogledalo je više od 400.000 ljudi, i ta brojka raste iz minuta u minut. Da biste shvatili koliko je pomamu izazvala naša pesma Loco, loco, dovoljno je reći da ova numera ima onoliko pregleda koliko su ostvarile sve ostale pesme i izvođači ZAJEDNO!

Prva najbolje plasirana zemlja posle Srbije po broju pregleda na Youtube je Grčka koja ima svega 90.000 pregleda, a zatim sledi Island. Čak pet puta manje od Srbije.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Šok! Predsednik Vučić izvlači Adu Kanački iz zatvora?

Ako se nastavi ovaj trend, grupa Hurricane bez imalo sumnje Evroviziju vraća u Srbiju, i to već naredne godine. Šta vi mislite – kolike šanse grupa Hurricane ima da pobedi na takmičenju ove godine?

Podsećamo, osim Srbije, večeras su se publici predstavili takmičari iz San Marina, Estonije, Češke, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, Gruzije, Albanije, Portugalije, Bugarske, Finske, Letonije, Švajcarske i Danske.

Pročitajte još TOP 10 najpoželjnijih NEŽENJA među srpskim GLUMCIMA! Nećete verovati KO je na PRVOM MESTU! Nije MILOŠ BIKOVIĆ!

Gledaoci iz celog sveta su oduševljeni nastupom Uraganki. Tako pohvale osim iz komšiluka i sa Balkana stižu iz Turske, Azerbejdžana, Norveške, SAD, Australije… Energija devojaka smatra se najsnažnijom još od Ruslane, a mnogi poručuju da više nikada neće gledati Evroviziju ako Srbija ne pobedi.

Foto Promo

Advertisement