Connect with us

Featured

TAJNE VINOVE LOZE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Kada počinje snimanje? Ko će ići u ZATVOR zbog UBISTVA? I najveći ŠOK – Nenad je ŽIV!?

Published

on

Serija Tajne vinove loze u produkciji Telekoma Srbije i Met Ro uz misterioznu porodičnu dramu Kalkanski krugovi nesumnjivo je obeležila početak godine na malim ekranima. Tokom cele prethodne TV sezone ekipi serijala Igra sudbine nije se pojavio nijedan projekat koji je uspeo da baci senku na rejting popularne sapunice. A zatim je 2021. donela dva takva šoua.

Pročitajte još Glumica ODSEKLA KOSU i sve ostavila u ŠOKU! Kad budete čuli O KOME je reč – ZANEMEĆETE! A evo i ZBOG KOGA je to URADILA

Ada Kanački, naravno, ne bi bila žena lavica da se posle finala obe serije nije na brzinu presabrala i vratila na tron. Ipak, druge sezone popularnih serija se očekuju.

U želji da udovoljimo znatiželji publike bacili smo se na istraživanje. Ono ššto nas je najviše zanimalo jeste to da li je serija Tajne vinove loze na korak bliže dobijanju zelenog svetla za drugu sezonu. Kako smo saznali, u to da će se raditi druga sezona – sumnje više nema. Sve je spremno. Scenario je većim delom zaokružen, a jedino što se čeka jeste odobrenje da se sa radom počne.

Pročitajte još HIT! EVROVIZIJA se vraća u SRBIJU! HURRICANE ubedljivo POBEĐUJE! A evo i ZAŠTO!

Nastavak Tajni vinove loze trebalo bi da nam donese rasplet nekoliko priča sa kraja prvog ciklusa. Tako ćemo saznati šta će se dogoditi sa sirotim Nemanjom, i hoće li završiti u zatvoru zbog ubistva Pauna. Takođe, kakva sudbina čeka Veru i Vuka, sada kada Jelena ima novog zaštitnika? I na kraju, najvažnije pitanje – da li je Nenad preživeo?

Pročitajte još ŠOK! Lepa Brena trebalo da glumi u seriji BOLJI ŽIVOT! Da je prihvatila bila bi LJUBAVNICA DRAGANA BJELOGRLIĆA! O KOME je REČ?

Iako konkretnih informacija o početku rada na novoj sezonui Tajne vinove loze još nema, samo je pitanje dana kada će ova vest biti potvrđena. Do tad, iščekujemo sa velikim nestrpljenjem.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement