Connect with us

Top Story

ŠOK! Lepa Brena trebalo da glumi u seriji BOLJI ŽIVOT! Da je prihvatila bila bi LJUBAVNICA DRAGANA BJELOGRLIĆA! O KOME je REČ?

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Nina Andrejević možda je bila sporedni lik u “Boljem životu“, ali je na poseban način obeležila karijeru Snežane Savić.

Iako je poslednja epizoda čuvene serije prikazana pre više od tri decenije, dobro se sećamo raskošne crnke zbog koje je Slobodan Popadić gubio glavu.

Pročitajte još Nataša Ninković otkrila sve o nastavku serije SLOŽNA BRAĆA! Valjam SVE – od deterdženta do FUDBALERA! A evo KO MI JE PARTNER!

No, da li ste znali da je uloga Snežane Savić prvobitno bila namenjena drugoj slavnoj dami? I da je Nina trebalo da bude plavuša?

Naime, producenti su želeli da lik otelotvori velika zvezda, a tada je to bila, kao što je uostalom i danas ‒ Lepa Brena. Glas i stas je svakako imala, a već je pokazala i glumački talenat u filmovima “Tesna koža“ i “Nema problema“.

Pročitajte još Evrovizija 2021 – ŠOK! Kladionice prediviđaju FIJASKO za Hurricane i LOCO, LOCO! Pogledajte NA KOM MESTU ćemo ZAVRŠITI! Ovo je STRAŠNO!

‒ To je bilo veoma davno, više se i ne sećam ko me je sve zvao. Nisam imala vremena da radim serije, jer snimanje može da traje i dve godine, već samo filmove. Tada sam bila preokupirana nastupima širom Jugoslavije, svetskom turnejom… Snežana Savić je veliki profesionalac i maestralno je odigrala ulogu, što ja sigurno ne bih umela ‒ rekla je jednom prilikom Brena, koja je u to vreme bila zauzeta i filmom “Hajde da se volimo“.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Šok! Predsednik Vučić izvlači Adu Kanački iz zatvora?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement