Connect with us

Top Story

Apsolutni HIT! Matija iz serije IGRA SUDBINE prelazi u JUŽNI VETAR? Postaje DESNA RUKA Petra MARAŠA!?

Published

on

Mada mnogi veruju da u glumačkoj profesiji svi glumci mogu biti samo glumci, svako ko se jednom oprobao na ispitu za neku od glumačkih akademija veoma dobro zna koliko je teško postati glumac. I koliko malo onih koji žele da se bavi ovim pozivom zaista i završi u nekom filmu, seriji ili predstavi.

Pročitajte još TOP 10 – NAJPOPULARNIJE SRPSKE GLUMICE! ŠOK! Sloboda Mićalović NIJE na PRVOM MESTU! A evo KO JESTE!

Glumac Pavle Jerinić ovih dana publiku u Srbiji dovodi do ludila rolom dvoličnog i prevrtljivog Matije. On je jedan od retkih koji je uspeo u onome što je zacrtao kao svoj plan još kao mali. Kako priznaje, odrastajući uz oca koji je poznat glumac, nije bio nimalo privilegovan u građenju karijere.

PROČITAJTE JOŠ Pročitajte još TOP 10 najpoželjnijih NEŽENJA među srpskim GLUMCIMA! Nećete verovati KO je na PRVOM MESTU! Nije MILOŠ BIKOVIĆ!

– Branko je moj tata, i retko je bio kritički okrenut ka mom radu. Više je kao svaki roditelj uvek bio oduševljen svakom mojom novom ulogom i zadatkom. Tu sam najoštriji prema sebi bio ja sam. Sebi sam bio najveći kritičar, i retko kad sam bio zadovoljan onim što sam pokazao na sceni ili pred kamerom. Smatram da me je upravo takav odnos prema glumi i sproveo kroz neke zamke našeg poziva – poručio je nedavno u intervjuu za Radio Novosti Pavle Jerinić, dodajući da je za glumce uvek najteže biti objektivan i odoleti hvalospevima okoline.

Pročitajte još Igra sudbine – OTKRIVENO! Evo KOGA Bruner KRIJE U NEMAČKOJ! Nije ŽENA, već ĆERKA! A evo i KO JE ONA!

– To otrežnjenje najčešće se dogodi upravo na ispitu za Akademiju. Tada prvi put postanete svesni svojih pravih kvaliteta. Do tad vam roditelji kod kuće pričaju – moje najbolji sin, i slično. Međutim, onda dođete na prijemni, padnete i ostanete u šoku – to je vredna lekcija za svakog ko planira da se pravi glumom. Smatram da ne treba svi da budu glumci, niti svi glumci zauvek treba da budu u ovoj branši. Život nosi čudne stvari. Treba se prilagođavati. Možda će ti poziv novinara, prevodioca ili bilo koje drugo zanimanje doneti više sreće i novca – poručuje Pavle, osvrnuvši se i na to koju novu ulogu priželjkuje za sebe.

PROČITAJTE JOŠ ŠOK! IGRA SUDBINE neće imati SREĆAN KRAJ! I Adu KANAČKI očekuje KAZNA za njene GREHE!

– Posle Matije koji je okoreli negativac, i teško ga je uhvatiti za glavu ili rep, smatram da sam spreman za nešto drugačije. Voleo bih da se oprobam u nekoj akciji. Sa dosta brze i besne vožnje automobilima, pucnjave. I voleo bih da to bude neki film na televiziji – iskren je pavle, a nama kao najbolji i najlogičniji izbor za ovakvu Pavlovu želju zvuči najveći akcioni hit u proteklih nekoliko godina – Južni vetar.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 290. epizoda – ŠOK! Žaklina hoće da se UBIJE? Aleksa RASKRINKAO VIDA! A evo i KAKO!

Istina, za Južni vetar 2 UBRZANJE Pavle Jerinić je zakasnio, ali, možda bi Miloš Avramović mogao da razmotri o tome da Matiju vidimo makar u seriji čija snimanja uskoro počinju, ili u trećem nastavku najgledanije akcije poslednjih godina. Priznajemo, bilo bi sjajno videti Matiju kao desnu ruku Petra Maraša! Slažete se?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement