Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Konačno je POZNATO! Evo kada se TAČNO opraštamo od serije IGRA SUDBINE! Nije ostalo još MNOGO!

Published

on

Sve što je lepo kratko traje. Ili možda ne? Igra sudbine omiljena je TV zabava stotina hiljada već godinu i po, a njena popularnost od prve epizode nije opala ni za milimetar. Ipak, sve ima svoj kraj, pa i moćna Igra sudbine. U slučaju ove serije taj kraj zove se veliko finale, a sada je konačno otkriveno i za kada je ono planirano.

Pročitajte još Apsolutni HIT! Matija iz serije IGRA SUDBINE prelazi u JUŽNI VETAR? Postaje DESNA RUKA Petra MARAŠA!?

Glumac Pavle Jerinić otkrio je da se uskoro očekuje povratak glumačke ekipe na set. Posle jednomesečne pauze očekuje se početak snimanja druge sezone.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE neće imati SREĆAN KRAJ! I Adu KANAČKI očekuje KAZNA za njene GREHE!

– Biće to novih 100 epizoda koje ćemo gledati u drugom delu godine. Kada se sve sabere seriu Igra sudbine gledaćemo skoro do Nove godine, nakon čega sledi i zvaničan oproštaj od ove divne priče koju smo eto pratili skoro pune dve godine – poručio je Pavle Jerinić, otkrivši nam tako da ćemo poslednju 407 epizodu popularne sapunice gledati negde krajem decembra ili početkom januara.

Pročitajte još Igra sudbine – OTKRIVENO! Evo KOGA Bruner KRIJE U NEMAČKOJ! Nije ŽENA, već ĆERKA! A evo i KO JE ONA!

Time će Igra sudbine, ali i njeni junaci – Kanački, Ožegovići i svi ostali otići u zasluženu penziju, i konačno se skrasiti. Ne sumnjamo da nam Smart produkcija, koja nam je uz Igru sudbine podarila i Istine i laži, već sprema neko sledeće sjajno TV uzbuđenje koje će nam zameniti avanture porodice Kanački, a kom se unapred već radujemo.

Hoće li vam nedostajati Igra sudbine?

Foto Printskrin Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement