Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Na kraju serije SLEDI NAJVEĆI ŠOK od svih ŠOKOVA! Posle ovoga – PAKAO će se ZALEDITI! Tiče se ADE i SOFIJE, a EVO O ČEMU JE REČ!

Published

on

Igra sudbine uskoro nam odlazi na letnju pauzu. Posle 307. epizode očekuje nas kraj prve sezone, koji će, prema rečima scenariste Žarka Jokanovića biti – nezaboravan. A mi se već radujemo onome što nas čeka na jesen. A šta bi to moglo biti? Kao i uvek kada nam radoznalost ne da mira – odgovore potražimo u originalnoj telenoveli. A tamo nas je sačekao jedan veliki šok. Neočekivan obrt od kog se diže kosa na glavi i ledi krv u žilama.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Konačno je POZNATO! Evo kada se TAČNO opraštamo od serije IGRA SUDBINE! Nije ostalo još MNOGO!

Ako se ovog scenario bude makar u načelu držao i Žarko Jokanović, spremite se – Pakao će se zalediti! A evo i zbog čega.

Zbog krađe novca, otmice Mile, ranjavanja Luke i ubistva Janka, Matija bi mogao završiti u zatvoru. Barem prema onome što se dogodilo u originalnoj telenoveli. Ono što je sasvim jasno jeste da žestok rasplet u Matijinom slučaju tek sledi. Pogotovo otkako je nedavno pomenuo da je vreme da se osveti svom ocu za zločin koji je počinio prema njegovoj majci. To znači da uzbudljivi događaji tek predstoje. A kako će sve ono što čeka Matiju moglo da utiče na Sofiju saznajemo već u narednom pasusu.

Pročitajte još Apsolutni HIT! Matija iz serije IGRA SUDBINE prelazi u JUŽNI VETAR? Postaje DESNA RUKA Petra MARAŠA!?

Nakon velikog skandala koji je potresao Adu Kanački, pošto je izgoreo Kan Holding, Sofija se u originalnoj seriji kaje. Ona priznaje da je Bruner podmetnuo požar, jer je hteo da uništi konkurenciju. Dodatno, Matija je prilikom bega sa novcem, vezao Sofiju i okrenuo joj leđa pa je moguće da je i to bio okidač za Sofijino pokajanje.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE neće imati SREĆAN KRAJ! I Adu KANAČKI očekuje KAZNA za njene GREHE!

Upravo zbog Sofijinog pokajanja i priznanja da on stoji iza požara u Kan Holdingu – Bruner, Donka, Zvonimir i svi njihovi saradnici završavaju u zatvoru.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Kada počinje snimanje? Ko će ići u ZATVOR zbog UBISTVA? I najveći ŠOK – Nenad je ŽIV?

Posle svih peripetija i zlodela koje je Sofija počinila prema Adi Kanački, njih dve će konačno zakopati ratne sekire. I to pre svega zahvaljujući Luki i Nadi, koji u originalnoj seriji završavaju zajedno (sumnjamo u to da će se ovo dogoditi i u našoj), koji ubeđuju Sofiju da vrati kuću Adi. Zauzvrat Ada Kanački će joj obezbediti posao u Kan Holdingu.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Šok! Predsednik Vučić izvlači Adu Kanački iz zatvora?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement