Connect with us

Featured

Saznajemo – URGENTNI CENTAR dobija NOVU SEZONU! Gledamo li Ivana Bosiljčića i Slobodu Mićalović u nastavku?

Published

on

Posle velikog uspeha treće sezone serije Urgentni centar, čije nove epizode pratimo na TV Prva utorkom i sredom odmah posle telenovele Igra sudbine, sve će obradovati vest koja stiže iz produkcije Emotion. Naime, na zvaničnom instagram profilu ove produkcijske kompanije postavljena je objava o gledanosti popularne domaće medicinske drame.

Pročitajte još HIT! Mirka Vasiljević PONOVO TRUDNA! A evo i u kom je MESECU!

Prema objavljenim podacima TV Prva je u terminu u kom se emituje Urgentni centar daleko najgledanija televizija u odnosu na sve ostale, ali to nije jedina sjajna vest koju smo saznali iz ove objave.

Pročitajte još Evrovizija 2021 – HAOS! Francuska i ITALIJA u RATU! Sukobi na internetu ne prestaju! Francuzi se raduju MRTVIMA! A evo i ZAŠTO!

Naime, u istom postu navedeno je i to da publiku uskoro očekuje i nova sezona čime je zvanično stavljena tačka na nagađanja hoće li Urgentni centar imati nastavak ili ne. Nova četvrta sezona, kako se navodi u objavi stiže. A hoćemo li u novim epizodama gledati Ivana Bosiljčića i Slobodu Mićalović – saznaćemo uskoro.

Pročitajte još HIT! Milan Marić OTKRIVA zašto je DRAGAN BJELOGRLIĆ odabrao baš NJEGA za ulogu TOME ZDRAVKOVIĆA u filmu i seriji TOMA!

https://www.instagram.com/p/CPQ3TLOJmaP/?utm_medium=copy_link

Foto Printkrin

Advertisement