Connect with us

Top Story

Evrovizija 2021 – ŠOK! Italija u središtu NOVOG SKANDALA! Ukrali IDEJU iz ČUVENOG SRPSKOG FILMA! Evo i KOJEG!

Published

on

Predstavnik Italije na „Evroviziji“ ašao se u centru skandala kada se povela polemika da li je uzimao drogu na muzičkom takmičenju. Iako je oraganizacija Eurosonga zvanično saopštila da se Damiano David definitivno nije drogirao na takmičenju u Zelenoj sobi, javnost ne prestaje da priča o njemu.

Pročitajte još HIT! Pala prva klapa filma HEROJI HALIJARDA i serije VAZDUŠNI MOST! U glumačkoj postavi i ŽARKO LAUŠEVIĆ, a evo KAD je PREMIJERA!

Mreže uveliko bruje o njegovom snimku, a komentari samo pršte kada je ova tema u pitanju. Svoje mišljenje o ovogodišnjim evrovizijskim pobednicima izneo je i glumac Srđan Žika Todorović.

Naime, popularni glumac je na Instagramu objavio fotografuju koja je privukla veliku pažnju. 

Pročitajte još Igra sudbine 290. epizoda – ŠOK! Ada konačno OTKRIVA gde se nalazi BRUNER! Vreme je za OSVETU!

On je uz montažu na kojoj je frontmen glem-rok grupe „Maneskin“ pored Đavola iz filma “Mi nismo anđeli” koga je tumačio daleke 1992. godine napisao „Eurovision2003“.

Pročitajte još EVROVIZIJA 2021 – TOP 5 NAJVEĆIH GUBITNIKA! Evo KO od BLAMA nije smeo da se VRATI KUĆI, a ko je POLUDEO OD BESA!

Inače, svi koji su gledali pomenuti film znaju da Đavo u nekoliko scena uzima kokain. 

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi ŠOK koji niko NI NE SANJA! Mila OSTAVLJA Aleksu! Na kraju će biti sa LUKOM? A evo i ZAŠTO!

Odmah su se oglasili i Žikini pratioci na Instragramu konemtarima: „Tačno uzeo tvoj stajling“, „Tvoja loša kopija“, „Mi smo to kod kuće isto komentarisali“ ,“Kasni brate kasni“, „Pa ja vidim nešto mi poznato“, “Sad ćemo malo žanr da menjamo u pornić”, „Može biti samo jedan“ i složili se konstatacijom poznatog glumca.

Foto Printskrin

Izvor Kurir

Advertisement