Connect with us

Top Story

Evrovizija 2021 – HAOS! Francuska i ITALIJA u RATU! Sukobi na internetu ne prestaju! Francuzi se raduju MRTVIMA! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Nakon što je Italija odnela pobedu na Evroviziji, a Francuzi ostali kratkih rukava, „rat“ Francuske i Italije na društvenim mrežama i u medijima nastavlja se uz sve niže udarce.

Pročitajte još Evrovizija 2021 – ŠOK! Italija u središtu NOVOG SKANDALA! Ukrali IDEJU iz ČUVENOG SRPSKOG FILMA! Evo i KOJEG!

„Bog je srećan kad umiru Italijani“, francuska mržnja na društvenim mrežama – ovo je naslov teksta u italijanskom listu Il Giornale koji opisuje kako su pojedini Francuzi na društvenim mrežama neumesno reagovali na vest o pogibiji četrnaestoro Italijana, među kojima i dvoje dece, prilikom pada žičare kod jezera Mađore.

Pročitajte još HIT! Pala prva klapa filma HEROJI HALIJARDA i serije VAZDUŠNI MOST! U glumačkoj postavi i ŽARKO LAUŠEVIĆ, a evo KAD je PREMIJERA!

Neopisivu tragediju, koja bi trebalo da gane ljude i u njima pobudi saosećanje, razvlačilo je na društvenim mrežama na stotine šakala, primećuje taj list, zgražavajući se nad bezosećajnošću svojih dojučerašnjih prijatelja, komšija, ali i večitih evrovizijskih rivala, prenoseći najmorbidnije i najneumesnije među komentarima: „Bog je srećan kad umiru Italijani“, „Bog je ubio 13 italijanskih kurvinih sinova, hvala Bože! Poljupci“, „Pala žičara – pravedna kazna sudbine posle kokaingejta grupe Maneskin na Evroviziji.“

Pročitajte još EVROVIZIJA 2021 – TOP 5 NAJVEĆIH GUBITNIKA! Evo KO od BLAMA nije smeo da se VRATI KUĆI, a ko je POLUDEO OD BESA!

Reč je o nastavku „rata“ koji bukti otkako je pobeda grupe Maneskin na takmičenju za Pesmu Evrovizije posvađala komšije.

Francuzi su odmah počeli sa uvredama, povodom insinuacija da se frontmen grupe Damijano David drogirao u „grin rumu“ za vreme saopštavanja rezultata glasanja, što je grupa demantovala i povodom čega su se oglašavali i zvaničnici Evrovizije. Da je sve ostalo na nivou komentara na društvenim mrežama, verovatno i ne bi izazvalo toliku pažnju, ali budući da su u nedelju izašli uvredljivi članci i u francuskoj štampi, ni Italijani nisu ostali dužni, pa se bitka nastavila i u ozbiljnim i kredibilnim medijima.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi ŠOK koji niko NI NE SANJA! Mila OSTAVLJA Aleksu! Na kraju će biti sa LUKOM? A evo i ZAŠTO!

Tako je Paris Match, odmah posle objave spornog snimka na kojem pevač grupe saginje glavu ka stolu, napisao: „Velika napetost na Evroviziji posle slike kokaina kod jednog od članova benda Maneskin. Organizatori razmatraju šta dalje činiti.“ Usledili su i drugi komentari u medijima: „Pobednik uzima sve! Je l’ i kokain?“, „U pitanju je droga, momentalna diskvalifikacija“.

Pročitajte još EVROVIZIJA 2021 – TOP 5 RAZLOGA zašto su URAGANKE oduvane U FINALU! Publika navikla na BAREN KROMPIR, a dobila GURMANSKU PLJESKU sa MNOGO LJUTE!

Italijanski mediji komentarišu kako Francuzi grizu i kleveću u nameri da izazovu mržnju prema mladoj italijanskoj grupi, kako bi na „sportski“ način pokušali da proguraju naknadnu pobedu svog kandidata.

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement