Connect with us

Featured

Igra sudbine 290. epizoda – ŠOK! Ada konačno OTKRIVA gde se nalazi BRUNER! Vreme je za OSVETU!

Published

on

Igra sudbine 290. epizoda, koja je na programu u utorak od 21.00 na TV Prva otkriće na dve važne stvari. Prva je da će Matija uskoro posetiti svog oca u zatvoru, a druga to da će Aleksa uskoro stati na put zlikovcima. A evo i kako.

Pročitajte još EVROVIZIJA 2021 – TOP 5 NAJVEĆIH GUBITNIKA! Evo KO od BLAMA nije smeo da se VRATI KUĆI, a ko je POLUDEO OD BESA!

Marijana obaveštava Adu da njeni prijatelji nisu uspeli da lociraju Brunera. Međutim, Ada ima u rukavu spreman novi plan.

Nakon što ga je Maksim obavestio o tome šta Vid namerava, Aleksa upada u kancelariju kod Nore i uzima lažni dokument. A potom odlazi kod „zle ekipe“ da im saopšti da im je pokvario planove.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi ŠOK koji niko NI NE SANJA! Mila OSTAVLJA Aleksu! Na kraju će biti sa LUKOM? A evo i ZAŠTO!

Kada se inspektorka Stana i Marinko u restoranu „slučajno“ sretnu sa Coletom i Katarinom, Katarina će shvatiti da je njen izabranik zapravo ljubomoran na svoju bivšu ženu i pašće joj „mrak na oči“.

Pokušavajući da ubedi tetku da će učiniti sve da joj dokaže da je više ne laže, Matija će dobiti konkretan zahtev od Ade – da ode kod svog oca u zatvor. Bruner sada otvoreno preti Klaudiji i saopštava joj da će je brutalno kazniti.

Pročitajte još SLOŽNA BRAĆA u nastavku NAMEŠTAJU PESMU EVROVIZIJE, a evo i KO je preživeo EKSPLOZIJU BOMBE u minskom polju!

Dodina ideja sa požarom doneće rezultate!​ Brunerova lokacija konačno će biti razotkrivena, a već sutra saznaćete i kako.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Konačno je POZNATO! Evo kada se TAČNO opraštamo od serije IGRA SUDBINE! Nije ostalo još MNOGO!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (290. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement