Connect with us

Featured

ŠOK! Sloboda Mićalović više nije DOBRA DEVOJKA! Skinula se u SPAVAĆICU i prešla u PLAVUŠE (FOTO)

Published

on

Sloboda Mićalović jedna je od najpopularnijih domaćih glumica. Posle serije Ubice mog oca, Slobodu smo gledali i u hitu Tajne vinove loze. Gradila je karijeru na veoma kulturan način – bez skandala i veoma kvalitetnim ulogama. A sada je odlučila da ovo malo promeni.

Pročitajte još Otkrivamo – GDE je DANAS legendarna SREBRA iz serije SLOŽNA BRAĆA i koga će glumiti NATAŠA NINKOVIĆ u nastavku!

Izgleda da je glumica rešila da se malo „oslobodi“ pa se u javnosti pojavila u provokativnoj spavaćici što je njene fanove oduševilo. Sloboda je na svom profilu na instagramu objavila fotogrfaiju na kojoj izgleda veoma izazovno i izazvala pravi haos.

Međutim, to nije sve i ono što je mnoge iznenadilo jeste nova boja kose popularne glumice. Sloboda je, naime, pokazala fotografiju na kojoj je ona sa kratkom plavom bojom kose.

Pročitajte još EVROVIZIJA 2021 – TOP 5 RAZLOGA zašto su URAGANKE oduvane U FINALU! Publika navikla na BAREN KROMPIR, a dobila GURMANSKU PLJESKU sa MNOGO LJUTE!

I iako je jasno da se nije ofarbala i ošišala već da je stavila periku, mnogima se njeno novo izdanje veoma dopalo.

I dok su fanovi Slobodi udeljivali komplimente da „lepoj ženi sve lepo stoji“, glumica je odlučila da ostane verna svojoj boji kose, a da periku ostavi samo za ulogu.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Konačno je POZNATO! Evo kada se TAČNO opraštamo od serije IGRA SUDBINE! Nije ostalo još MNOGO!

Foto Printskrin/Foto

Izvor Republika

Advertisement