Connect with us

Featured

Igra sudbine 292. epizoda – ŠOK! Ivan je MRTAV? Strahinja upoznaje MAJKU!

Published

on

Igra sudbine zašla je u završnicu prve sezone koja nas epizodu po epizodu vodi sve bliže velikom finalu. A Žarko Jokanović očigledno je rešio da na ne dozvoli da predahnemo ni na sekund.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO! Evo KOJU seriju ćemo gledati posle IGRE SUDBINE! Stiže KOLO SREĆE! Milica Milša ponovo GLAVNA ULOGA?

Tako nas već u narednoj 292. epizodi očekuju dva velika šoka od kojih će nam se zavrteti u glavi.

Iako je na trenutak sve delovalo savršeno. Ljubav je konačno procvetala na svim stranama. Ivan i Ada nikad nisu bili srećniji. Jelena i debeljko su konačno našli put od jednog do drugog. A samo je pitanje trenutka kada će istom stazom ljubavi poći i Tića i Pančeta.

Pročitajte još Olga Odanović KRIJE veliku TAJNU! Nije trebalo da bude GLUMICA, a EVO čega se ODREKLA zbog GLUME!

Takođe, Bruneru je naneta stravična šteta. Sa novcem za sada može da se pozdravi. Njegov plan pokvario je Aleksa. ne sumnjamo da će stari pokvareni lisac naći način da se vrati u igru, ali za sada je makar usporen. Za to vreme „dobri momci“ imaju vremena da pregrupišu redove i da razmisle o sledećim potezima u borbi protiv Brunera i njegovih saveznika.

Nažalost, to ne znači da i publika može da odahne. Sprema se pravi rolerkoster emocija što bi Milica Milša rekla. I on počinje već sa narednom epizodom.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Luka završio u ZAGRLJAJU druge ŽENE! Una i NE SANJA o kome je REČ! Da li je ovo KRAJ? OVO mu NE SME OPROSTITI…

Igra sudbine 292. epizoda donosi nam dva velika šoka. Prvi je taj što će Strahinja saznati da je konačno vreme da upozna svoju majku. Tići su iz ljubljane javili da je njegova supruga Dragica izrazila želju da vidi svog sina. Kako će na to reagovati Strahinja?

Pročitajte još IGRA SUDBINE 307. epizoda – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas očekuje u VELIKOM FINALU! Stižu NOVI LIKOVI, a jedan VELIKI ŠOK sve će PROMENITI!

Taman kada smo pomislili da možemo da odahnemo nešto strašno vreba iza ćoška. Ovog puta reč je o Janku. On je dobio zadatak da presudi Ivanu. I to i čini. maskiran, on zaskače sirotog Ivana i mučki ga ubada u leđa nekoliko puta. Ivan je u smrtnoj opasnosti. A da li će preživeti? To ćemo saznati u narednoj epizodi serije Igra sudbine.

Foto Printskrin

Advertisement