Connect with us

Top Story

EVROVIZIJA 2022 – HIT! Odlučeno! ONA predstavlja Srbiju na sledećem EUROSONG-u! A evo i sa KOJOM PESMOM!

Published

on

Rada Manojlović ovih dana našla se na meti kritika fanova, zbog svog iskrenog stava o ženskoj lepoti i prirodnom izgledu.

Pročitajte još ŠOK! Uraganke se RASPADAJU? Za sve je kriva ONA! OVO niko nije OČEKIVAO!

Naime, pevačica se na društvenim mrežama dotakla i ovogodišnjeg pobednika na Pesmi Evrovizije. Ona je pohvalila prirodan izgled gitaristkinje benda manesekin i pozvala sve devojke da izgledaju pirodno poput nje.

Zbog ovoga na Tviteru su je ‘potkačili’ fanovi, zbog čega je morala mnoge da blokira. Koliko je teško izneti svoje mišljenje danas, rekla je Rada za „Exkluziv“, ističući da je najbolje slediti mišljenje većine jer tada nikada nećeš biti osuđen zbog onoga što si rekao.

Pročitajte još Beležnica 3. epizoda: Velja UPOZORAVA sina Boška da PRESTANE da KOPA po BELEŽNICI! Evo i zbog čega! ŠOKIRAĆETE SE! (VIDEO)

– Neki od njih sebi daju za pravo da budu prilično lični u svom obraćanju na društvenim mrežama. Shvatila sam da je sa takvima najbolje ne razgovarati i ne odgovarati im, jer ti se oni i obraćaju da bi im ti dao na važnosti. Desi se nekad da im ostavim komentar, pa se kasnije pokajem, kao što je to sad bio slučaj kada sam im poručila da nismo ovce čuvali zajedno da bi mi se tako obraćali – iskrena je Rada, a kada je reč o nastupu na Everoviziji kaže da sa time nema problema.

Pročitajte još IGRA SUDBINE: ŠOK! Zvonimiru NUDE NOVAC da IZDA BRUNERA! OTKRIJTE – hoće li PRISTATI, i za KOLIKO EVRA!

– Šta fali mojoj „Marakani“ u poređenju sa onim što smo ove godine videli i čuli. Ostaje samo da naučim poneki korak i spremna sam. Zašto da ne, volela bih da predstavljam Srbiju na Evroviziji sledeće godine – poručila je Rada.

foto Printskrin

Izvor filmitv.rs/Prva

Advertisement