Connect with us

Top Story

UBICE MOG OCA – Nataša Drakulić otkrila NAJVEĆU TAJNU PETE SEZONE! U seriju STIŽE NOVI LIK koji će SVE PROMENITI! A evo O KOME JE REČ!

Published

on

Gošća nove epizode video serijala „Tanjug Reflektor“ bila je scenaristkinja Nataša Drakulić koja je ekskluzivno otkrila da će ulogu Mileta, Aleksandrovog oca, u 5. sezoni popularnog serijala „Ubice mog oca“ igrati Vladan Gajović, glumac Narodnog pozorišta u Beogradu.

Pročitajte još HIT! Velika HOLIVUDSKA ZVEZDA pojačanje druge sezone serije BESA! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Drakulić naglašava da je predstojeća 5. sezona popularnog serijala zapravo prapočetak cele priče, jer će u njoj gledaoci napokon videti Aleksandrovog oca Mileta.

– Miletova smrt je prilično izlomila Aleksandrov život. U 5. sezoni serije “Ubice mog oca“ Mileta će igrati Vladan Gajović, glumac Narodnog pozorišta u Beogradu. To je za nas veom značajno jer Vuk Kostić koji igra Aleksandra, godinama deli scenu u Narodnom pozorištu u predstavi “Velika drama“ – kazala je Drakulić.

Pročitajte još OTKRIVAMO: Evo KO će biti GEJ u srpskoj verziji serije DINASTIJA! Naš poznati SEKSI PLAVUŠAN postaje STIVEN KARINGTON! Šokiraćete se kada vidite O KOME je REČ!

Cenjena scenaristkinja ističe da je bilo puno anegdota u vreme snimanja serije , ali izdvaja ličnu, porodičnu zavrzlamu o otkrivanju sadržaja „Ubice moga oca“.

– Majka mi je kazala „Reci mi molim te, rodila sam te i podigla od kile mesa ko je ubica?…Moja mama je nerazdvojna sa svojom prijateljicom Nenom, pa sam joj uzvratila da će ona da kaže Neni, Nena svom mužu, a muž ljubavnici i sve ode dođavola – kaže kroz smeh Drakulić.

Pročitajte još URGENTNI CENTAR – EKSKLUZIVNO: Otkrivamo hoće li SLOBODA MIĆALOVIĆ i IVAN BOSILJČIĆ igrati i u ČETVRTOJ SEZONI! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE!

Prema njenim rečima nova sezona serije „Ubice moga oca“ biće emitovana na kablovskom kanalu Superstar TV i RTS.

– Naša serija “Ubice moga oca“ bila je preokret u produkciji serijskog programa u Srbiji. Svi su govorili “Krimić ne može da uspe“,a danas imamo mnogo krimi serija po različitim televizijama – kazala je Drakulić i dodala da su glumci najvažniji adut serije.

– Nije nas odbio ni jedan glumac za ulogu u seriji. Naša serija može sebi da dozvoli da radi i sa manje poznatim glumcima, ali i sa bardovima. Nekim ljudima smo pokrenuli karijere i pronašli ih u njihovim pozorištima širom Srbije – rekla je Drakulić.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Ana Savić za FILM I TV otkriva sve o SRPSKOJ DINASTIJI: Moja KRISTL neće PLAKATI u svakoj EPIZODI! A EVO i HOĆU li se TUĆI SA ALEKSIS!

Kako kaže najviše je nervira kada postane vizionar.

– Osmislim neke likove za seriju, a oni se pojave u realnosti. Volela bih da pišem samo melodrame i da vidimo samo lepo, ali šta je tu je, još uvek mi niko nije ponudio da pišem melodramu – kazala je Drakulić.

Osim glumačkih bravura u seriji, i zanimljivog zapleta radnje, poštovaoci serije od svake sezone očekuju i neki muzički hit za kafanu.

Pročitajte još ŠOK! Seka Sablić RASKRINKANA! OVO je PRAVA istina o SRPSKOJ KRALJICI KOMEDIJE! Komšije otkrile JEDNU STVAR o poznatoj GLUMICI koju NIKO NIJE ZNAO! A evo O ČEMU JE REČ!

Drakulić kaže da je serija „Ubice moga oca“ jednu pesmu Halida Bešlića učinila besmrtnom.

– Halidu Bešliću se uopšte nije sviđala pesma “Ja bez tebe ne mogu da živim“. Sa druge strane mi smo bili uporni da se u seriji nađe baš ta pesma. Kada je postala kafanski standard Halid nam je rekao “Nisam imao pojma da će postati najveći hit mog života“ – seća se Drakulić i dodaje da najviše voli da ide u kafanu sa Vukom Kostićem.

Pročitajte još JUŽNI VETAR: HIT! Miloš Biković NIJE trebalo da bude PETAR MARAŠ! A evo koja tri glumca su bila PRVI IZBOR za rolu KULTNOG KRIMOSA!

– Tu je sve moguće…od kićenja kasetofona do rusvaja sa orkestrom…Sve zavisi od programa. Pohvaljujem i Janketića i Tiku Stanića. Naročito Stanića, jer godinama ne pije alkohol i sedi trezan sa nama dok ne zatvorimo kafanu – rekla je Drakulić.

Pročitajte još ŠOK! Drogiraju se KRVLJU DECE i promovišu PEDOFILIJU? Mel Gibson OTKRIO NAJMRAČNIJU TAJNU HOLIVUDA! Evo KOJE velike ZVEZDE TRGUJU BEBAMA! Mnoge od njih OBOŽAVAMO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf.rs/Tanjug)

Advertisement