Connect with us

Featured

Igra sudbine 299. epizoda – ŠOK! Strahinja OSTAVLJA NADU! Odlučuje da OSTANE U SLOVENIJI!

Published

on

Igra sudbine 299. epizoda, koja je na programu u sredu 9. juna od 21.00 na TV Prva, donosi nam jedno veliko i tužno iznenađenje. Iako su se svi borili i verovali u njihovu ljubav, njima se ne piše dobro…

Pročitajte još UBICE MOG OCA – Nataša Drakulić otkrila NAJVEĆU TAJNU PETE SEZONE! U seriju STIŽE NOVI LIK koji će SVE PROMENITI! A evo O KOME je REČ!

Osim što laže Nadu da je susret sa majkom protekao u najboljem redu, Strahinja joj saopštava i svoju odluku – ostaće u Sloveniji neko vreme. Da li će ovo biti i kraj njihove ljubavi? Preti li Strahinji i Nadi ono od čega već dugo svi najviše strahuju? Bliži li se RASKID?

Pročitajte još HIT! Velika HOLIVUDSKA ZVEZDA pojačanje druge sezone serije BESA! Nećete verovati O KOME JE REČ!

U međuvremenu Brzutku će obradovati vest da je presuda protiv Maksima poništena i da će dobiti veliku odštetu od države. Hoće li to Brzutki biti dobar razlog da konačno okrene leđa svojoj ćerki? Sofija joj više nije potrebna zbog novca… Ali to nije sve. Ako Maksim nije ubica, onda to mora biti neko drugi. Da li je došlo vreme da Sofija plati za sve grehe?

Pročitajte još OTKRIVAMO: Evo KO će biti GEJ u srpskoj verziji serije DINASTIJA! Naš poznati SEKSI PLAVUŠAN postaje STIVEN KARINGTON! Šokiraćete se kada vidite O KOME JE REČ!

Katarina će od Coletovih reči pomisliti da je došao da je prosi, ali on imam druge planove… Debeljko se vraća u “Nema nade” kako bi pronašao snimke njega i Jelene, ali umesto toga u kafani naleće na Matiju…​

Pročitajte još URGENTNI CENTAR – EKSKLUZIVNO: Otkrivamo hoće li SLOBODA MIĆALOVIĆ i IVAN BOSILJČIĆ igrati i u ČETVRTOJ SEZONI! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (299. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement