Connect with us

Featured

Igra sudbine – ŠOK! NORA konačno rešila da OTKRIJE SVE! Evo šta NOSI NA DUŠI!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Ivana Dudić važi za jednu od najtalentovanijih glumica mlađe generacije, a sada se osvrnula na svoje početke i otkrila s kakvim se sve izazovima susretala.

Pročitajte još ŠOK! Konačno otkriveno! Evo PO KOME je SLOBODA MIĆALOVIĆ dobila IME! Iza svega se krije TUŽNA LJUBAVNA PRIČA! A evo i KOJA!

Glumica je ispričala da je u poslu najviše pogađa nepravda, ali da je naučila kako da se nosi sa tim.

– Na počecima sam se najviše nervirala zbog nepravde. Sada kada pogledam, to su bile rešive stvari, ali kada si na snimanjima koja traju po dvanaest sati, onda te nerviraju gluposti. S vremenom sam naučila da se smirim – rekla je glumica za Alo.

Pročitajte još Vojin Ćetković OTKRIVA kada POČINJE snimanje NASTAVKA serije TAJNE VINOVE LOZE i kad STIŽE na TV! EVO šta će biti s dramom KALKANSKI KRUGOVI!

Inače, publika Dudićevu ima priliku da gleda u popularnoj seriji „Igra sudbine“, u kojoj tumači lik Nore

 – Mi se svi jako lepo slažemo, u pitanju su sati snimanja, tako da normalno je da usled nervoze i umora dođe do sitnih čarki, ali to nije ništa što ostavlja traga. Na setu smo svi kao jedna velika porodica – rekla je Ivana.

Pročitajte još Iva Štrljić za FILM I TV otkriva SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE i poručuje: Dijana Erski je ŽENSKI ŠOJIĆ! A evo i ŽENSKO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo

Advertisement