Connect with us

Featured

Igra sudbine – ŠOK! NORA konačno rešila da OTKRIJE SVE! Evo šta NOSI NA DUŠI!

Published

on

Igra sudbine Ivana Dudić Nora Zalad

Piše Saša Oreščanin

Ivana Dudić važi za jednu od najtalentovanijih glumica mlađe generacije, a sada se osvrnula na svoje početke i otkrila s kakvim se sve izazovima susretala.

Pročitajte još ŠOK! Konačno otkriveno! Evo PO KOME je SLOBODA MIĆALOVIĆ dobila IME! Iza svega se krije TUŽNA LJUBAVNA PRIČA! A evo i KOJA!

Glumica je ispričala da je u poslu najviše pogađa nepravda, ali da je naučila kako da se nosi sa tim.

– Na počecima sam se najviše nervirala zbog nepravde. Sada kada pogledam, to su bile rešive stvari, ali kada si na snimanjima koja traju po dvanaest sati, onda te nerviraju gluposti. S vremenom sam naučila da se smirim – rekla je glumica za Alo.

Pročitajte još Vojin Ćetković OTKRIVA kada POČINJE snimanje NASTAVKA serije TAJNE VINOVE LOZE i kad STIŽE na TV! EVO šta će biti s dramom KALKANSKI KRUGOVI!

Inače, publika Dudićevu ima priliku da gleda u popularnoj seriji „Igra sudbine“, u kojoj tumači lik Nore

 – Mi se svi jako lepo slažemo, u pitanju su sati snimanja, tako da normalno je da usled nervoze i umora dođe do sitnih čarki, ali to nije ništa što ostavlja traga. Na setu smo svi kao jedna velika porodica – rekla je Ivana.

Pročitajte još Iva Štrljić za FILM I TV otkriva SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE i poručuje: Dijana Erski je ŽENSKI ŠOJIĆ! A evo i ŽENSKO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo

Advertisement