Connect with us

Featured

ŠOK! Miloš Biković i Miodrag Radonjić NAPALI POLICAJCA! Brutalne scene iz filma JUŽNI VETAR 2! (VIDEO)

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Film „Južni vetar“ po statistici reklo bi se da je gledala cela Srbija, a i oni koju nisu ipak su morali da čuju za dva glavna lika popularnog Maraša i Baću, čije likove tumače Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! NORA konačno rešila da OTKRIJE SVE! Evo šta NOSI NA DUŠI!

Nastavak filma se uveliko snima, a Biković se potrudio da sa publikom podeli scenu koja će sigurno ostati jedna od upečatljivijih koju ćemo gledati u drugom delu popularnog filma.

Pročitajte još ŠOK! Konačno otkriveno! Evo PO KOME je SLOBODA MIĆALOVIĆ dobila IME! Iza svega se krije TUŽNA LJUBAVNA PRIČA! A evo i KOJA!

Pročitajte još Vojin Ćetković OTKRIVA kada POČINJE snimanje NASTAVKA serije TAJNE VINOVE LOZE i kad STIŽE na TV! EVO šta će biti s dramom KALKANSKI KRUGOVI!

– Nekad moraš nešto brzo da naučiš za potrebe filma. Na ovom snimku sam treći put u životu seo na motor. Trebalo je da uradim ovo… Kad vam još i ,,Baćo od stotinu kila’’ śjedi iza vas, stvar postaje… pa duplo teža… Ajde ja… ja možda nisam normalan, ali on koji je pristao da sedne sa mnom (dva puta me je pitao: ,,matori, jesi siguran?) rekao sam da jesam – napisao je popularni glumac na svom Instagram profilu.

Pročitajte još Iva Štrljić za FILM I TV otkriva SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE i poručuje: Dijana Erski je ŽENSKI ŠOJIĆ! A evo i ZAŠTO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo/Instagram

Advertisement