Connect with us

Featured

HIT! Snima se novi srpski film JANJIČAR! U glavnim ulogama KRISTIJAN BEJL I ŠERON STOUN! Ali to NIJE SVE! Evo KOGA će igrati BEJL!

Published

on

Reditelj „Dare iz Jasenovca“ Gaga Antonijević, uskoro počinje snimanje epskog spektakla „Janjičar“ u kojem će glavnu ulogu igrati Kristijan Bejl!

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Popularna glumica otpevala pesmu za nastavak filmskog spektakla! EVO o KOME je reč!

Pregovori sa Šeron Stoun su u toku, a slavna holivudska glumica bi u srpskom filmu trebalo da tumači lik Bejlove majke.

„Kristijan je već prihvatio ulogu u budućem filmskom hitu, čije je radnja smeštena pred kraj 17. veka, dok su pregovori sa Šeron na samom početku. Ona bi trebalo da igra Bejlovu majku, iako je starija od njega samo 16 godina, to se uklapa u Gaginu viziju lika, jer su u to vreme devojke mlade rađale“.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Baća otkrio neverovatne stvari sa snimanja! EVO KAKO su on i Miloš Biković prevarili reditelja!

Vest o velikim glumačkim imenima u filmu „Janjičar“ potvrdio je i reditelj.

„Već 20 godina radim na scenariju za film Janjičar i to zajedno sa Kristijanom Bejlom. On je nedavno završio snimanje jednog filma u Australiji i sada čekam da mi javi datum kada bi mogao da krene sa radom na ovom projektu“, rekao je Antonijević i dodao:

„Bejl bi trebalo da igra Srbina kojeg Turci odvode u Instanbul, gde postaje paša u njihovoj vojsci. U jednom trenutku ga sultan vraća u Srbiju u rodni kraj, da zajedno sa turskom vojskom uguši bunu koju su Srbi digli. Tu kreće njegov sudar s prošlošću. Tada će biti u velikoj moralnoj dilemi šta da uradi“, otkriva reditelj.

Pročitajte još OTKRIVAMO Ubice mog oca POKORILE Brazil i ostatak LATINSKE AMERIKE! Obaraju REKORDE gledanosti! (VIDEO)

Snimanje filma bi trebalo da počne sledeće godine na lokacijama u Turskoj i Srbiji.

Bejl je, inače, oženjen Srpkinjom Srbislavom, koju je upoznao 1994. godina na snimanju filma „Male žene“ gde je ona radila kao asistentkinja Vinoni Rajder.

Pročitajte još PRINC RASTKO SRPSKI – Šta se dešava sa filmom o SVETOM SAVI?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Mondo/Informer

Advertisement