Connect with us

Top Story

HIT! Glumci Miodrag Dragičević i Olivera Bacić čekaju bebu! EVO ŠTA su rekli o tome!

Published

on

Olivera Bacić, koju smo gledali u seriji „Biser Bojane“ je trudna. Glumica i njen kolega Miodrag Dragičević postaće roditelji. Navodno, oni sa ovom informacijom ne žele da izlaze u javnost, makar ne još neko vreme, a njihova sreća zbog prinove je velika.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Danijela Štajnfeld ponovo uzburkala javnost! EVO o ČEMU je reč!

– Nedavno su saznali da će se ostvariti kao roditelji. Raduju se zbog prinove, a vest su podelili samo sa najbližima. Sem najuže porodice i nekoliko bliskih prijatelja niko drugi ne zna da je Olivera u drugom stanju – otkrio je izvor blizak glumačkom paru za Blic.

Pročitajte još HIT Glumica Lidija Vukićević je u vezi sa deset godina mlađim muškarcem, a promenila je i frizuru! EVO KAKO sada izgleda!

– Još uvek ne znaju kog je pola beba, a to im nije ni važno. Sigurni su da bi se odlično snašli i sa dečakom i sa devojčicom. Jedva čekaju sve što predstoji vezano za bebu – dodaje izvor.

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo Midoraga, koji je bio kratak.

Pročitajte još HIT! Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš su u vezi, a njemu je nešto drugo VAŽNIJE od devojke! EVO o ČEMU je reč!

https://www.instagram.com/p/CP8AK91pHRi/

– Idem na snimanje, ne mogu sada o tome. Ne mogu da govorim o nečemu što bismo želeli da sačuvamo za sebe – rekao je Miodrag za Telegraf JETSET.

Pročitajte još HIT! Snimala je vrele scene sa Žarkom Lauševićem, a sada je gledamo u novoj hit seriji! EVO o KOME je reč!

Inače, Olivera Bacić i Miodrag Dragičević su se upoznali tokom snimanja serije „Žigosani u reketu“, gde Miodrag tumači ulogu košarkaša Luke, a Olivera novinarke Tatjane, a malo je trebalo da shvate da ih osim glume privlače i ljubav prema prirodi, životinjama i mnogo čemu drugom.

Pročitajte još HIT! Glumica Mirka Vasiljević blista u petom mesecu trudnoće! EVO ŠTA joj je najveća želja!

Miodrag je, podsetimo, rođeni brat glumice Tamare Dragičević, koja je u braku sa glumcem Petrom Benčinom.

https://www.instagram.com/p/CGFG00qpeiW/

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement