Connect with us

Featured

ŠOK! Glumac Dragan Jovanović završio u bolnici zbog nesnosnih bolova! EVO ŠTA se desilo!

Published

on

Glumac Dragan Gagi Jovanović primljen je u petak oko dva sata iza ponoći u Klinički centar u Beogradu. Glumac je došao u Klinički centar s nesnosnim bolovima u stomaku zbog čega je smešten na odeljenje gastroenterologije i podvrgnut je ispitivanjima kako bi se utvrdio tačan razlog bolova, piše Kurir.

Pročitajte još HIT! Glumci Miodrag Dragičević i Olivera Bacić čekaju bebu! EVO ŠTA su rekli o tome!

U međuvremenu se oglasio, istakavši da je sada sve u redu.

– Gastritis neki, ništa strašno – rekao je za Telegraf, i dodao da još nije pušten iz bolnice:

Pročitajte još ŠOK! Glumica Danijela Štajnfeld ponovo uzburkala javnost! EVO o ČEMU je reč!

– Nisam još, ali trebalo bi uskoro. Sve je u redu, dobro sam, sve je okej.

Inače, ovo nije prvi put da glumac ima ozbiljnih zdravstvenih problema, pa je tako pre tri godine odlučio da napusti scenu. Lekari su ga zbog diskus hernije slali na operaciju, ali se on ipak odlučio za alternativne metode lečenja. Na svoju ruku je otišao u Banju Koviljaču i tamo se mazao blatom, za koje tvrdi da mu je spaslo kičmu.

Pročitajte još HIT Glumica Lidija Vukićević je u vezi sa deset godina mlađim muškarcem, a promenila je i frizuru! EVO KAKO sada izgleda!

– Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine – rekao je tada za Gloriju naš poznati glumac.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir/Telegraf/Gloria

Advertisement