Connect with us

Featured

Glumac Dragan Jovanović izašao iz bolnice! EVO u KAKVOM stanju je sada!

Published

on

Glumac Dragan Jovanović, koji je preksinoć hospitalizovan zbog nesnosnih bolova u stomaku uzrokovanim gastritisom, danas je pušten na kućno lečenje, i vidno je smršao, piše Kurir.

On je bio obučen u plavu trenerku i belu majicu, dok je na nogama imao sandale. Na ulazuga je sačekao prijatelj sa kojim se pozdravio, i laganim korakom uputio ka automobilu, koji je bio nedaleko parkiran.

Pročitajte još TOP 13 DOMAĆIH SERIJA koje se trenutno snimaju U SRBIJI! Stižu KOLO SREĆE, BLOK 27, VIOLINISTA, ali i KLAN, BESA i IGRA SUDBINE 2!

– Kako je bilo, bolje je. Sad je lakše – rekao je Gagi pratiocu.

Tako se ispunila Gagijeva želja da bude pušten na kućno lečenje, što je i potvrdio juče u izjavi za Kurir.

– Hvala na pitanju, bolje sam. Istina je da sam primljen u bolnicu zbog gastritisa. Nadam se da ću izaći za nekoliko dana – rekao nam je juče Jovanović.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Glumci serije šokirani zbog onog što donosi DRUGA sezona! EVO ŠTA su rekli!

Podsetimo, Dragan je došao u Klinički centar s nesnosnim bolovima u stomaku zbog čega je smešten na odeljenje gastroenterologije i podvrgnut je ispitivanjima kako bi se utvrdio tačan razlog bolova.

Pročitajte još HIT! Glumica Milena Radulović objavila fotografiju koja je mnoge iznenadila! EVO i ZAŠTO!

Inače, ovo nije prvi put da glumac ima ozbiljnih zdravstvenih problema, pa je tako pre tri godine odlučio da napusti scenu. Lekari su ga zbog diskus hernije slali na operaciju, ali se on ipak odlučio za alternativne metode lečenja. Na svoju ruku je otišao u Banju Koviljaču i tamo se mazao blatom, za koje tvrdi da mu je spasilo kičmu.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement