Connect with us

Top Story

U seriji PEVAČICA ćerku je gurnula u ruke CRNE MAGIJE, a muža je upoznala u HOROR FILMU! Evo o kojoj poznatoj srpskoj glumici je REČ!

Published

on

U seriji „Pevačica“ Branka Pujić maestralno je odigrala ulogu Ivanine majke koja počinje da krivi sebe kada shvati da Ivanin život počinje da se preokreće, što je ikad dozvolila Ivani da se okrene magiji.

Iz sveta iz kog potiče, gura ćerku u neke druge magije želeći joj samo najbolje, a u stvari klupko se samo još više zamotava.

Pročitajte još Ljiljana Stjepanović u seriji PEVAČICA igra Dušanku, a život glumice podseća na seriju! EVO o ČEMU je reč!

S druge strane, u privatnom životu Branka Pujić sa naslednicom Anđelom ima idealan odnos. I brak joj je idiličan, malo ko može da se pohvali ljubavnom pričom koja traje već pune tri decenije kao što mogu Branka i Dragan – Gagi Jovanović.

Ovo dvoje legendarnih glumaca zavoleli su se na prvi pogled, a Gagi se u Branku zaljubio tokom snimanja horor filma “Sveto mesto”. S druge strane, Branka nije baš imala takve prve utiske.

Pročitajte još HIT! Crni mag iz serije PEVAČICA ima sina koji je takođe glumac! EVO o KOME je reč!

– Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. “Sveto mesto” nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek – ispričala je Branka pre nekoliko godina.

Inače, Milica Pavlović je iskreno priznala da je imala veliku pomoć od drugih glumaca na setu, najviše od Branke.

Pročitajte još Pročitajte još PEVAČICA 6. epizoda: ŠOK! Vlada SAZNAJE da Ivana NIJE PRESTALA da se DROGIRA! Evo šta će URADITI! (VIDEO)

– Svi su bili divni prema meni. Od reditelja Miloša Kodema i scenarista Nataše Drakulić i Gage Antonijevića, pa do kolega. Miloš Timotijević i Nikola Rakočević su mi sve vreme bili na raspolaganju za savete, trudili su se da mi objasne i pomognu da što bolje donesem ulogu. Posebno bih izdvojila Branku Pujić, koja u seriji igra moju majku. Njena energija mi je posebno prijala, bila je tu za mene za sve što mi je bilo potrebno – rekla je Milica.

Foto Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media