Connect with us

Featured

HIT! Stiže BESA 2! Otkrivamo – Hoće li DARDAN BERIŠA postati DOBAR? Šta nas čeka u nastavku?

Published

on

Snimanje druge sezone serije “Besa” uveliko traje u Beogradu, gde će poslednji kadrovi biti snimljeni krajem jula. Na setu “Bese”, epkipe domaćih medija zatekle su glumca Arbena Bajraktaraja koji je maestralno dočarao lik glavnog negativca Dardana Berišu. Bajraktaraj u intervjuu otkriva najveće pikanterije drugog ciklusa i u kom pravcu će se razvijati njegov junak.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković opleo po Slobodi Mićalović! EVO ŠTA se desilo!

– Druga sezona donosi neke nove junake i zaplete u živote starih – poručuje na početku razgovora Arben i dodaje da se snimanja trenutno odvijaju u jednom od najvećih hangara bivše Jugoslavije.

Na snimku se vidi da je set jedne od velikih jugoslovenskih fabrika adaptiran u zatvor, te se može naslutiti da Berišu u nastavku ne čeka ništa prijatno. Hoće li konačno platiti za svoje zločine?

Pročitajte još KAMIONDŽIJE – Snima se DRUGA SEZONA! Baja u ZATVORU, ŽIĆU izbacuju iz KUĆE! Ali to NIJE SVE!

– Ne možemo vam ništa otkrivati o tome šta nas očekuje u novim epizodama. Srećni smo što radimo našu “Besu” – kratko je rekao Bajraktaraj, u šaljivom tonu odgovorivši na pitanje novinara o tome da li će Dardan u drugoj sezoni postati bolji čovek?

– Zašto vi mislite da on nije dobar čovek? Šalim se, biće Dardan bolji, čeka ga svašta nešto zanimljivo – zaključio je glumac ostavivši nas da iščekujemo premijeru zakazanu za jesen.

Besa-1

Pročitajte još HIT! Glumica Milica Milša otkrila kako je IGRA SUDBINE uticala na njen brak sa Žarkom Jokanovićem! Nećete verovati ŠTA je rekla o ADI!

Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćete gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove likove. Među novim glumcima (kojih ima dosta) veliki favoriti su Florist Bajgora koji je igrao u seriji “Gangs of London”, Katarina Čas koja je glumila u hit filmu „Wolf of Wall Street“ i popularnoj seriji „Berlin Station“, kao i Gezim Zherka i Dea Bajaziti koji će sigurno osvojiti publiku…

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Sofija pomaže Janku da ostvari cilj! EVO o ČEMU je reč!

U drugoj sezoni, pored Tonija Džordana,  Igor Stoimenov je kreator i šouraner serije. Igor je kao glavni pisac vodio  scenaristički tim, u kojem su kao pisci scenarija učestovali Mladen Matičević i Vuk Ršumović, te Dušan Bulić kao saradnik na scenariju.

Prva sezona završila se dramatično, pitanjem da li je Uroš Perić spreman da spasi svoju porodicu i ubije inspektora Petrita Kocija? Druga sezona serije „Besa“ emitovaće se sledeće godine na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Foto Adrenalin/Telekom

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement