Connect with us

Top Story

Glumac Aljoša Vučković pobedio opaku bolest! EVO GDE i KADA ćemo ga gledati!

Published

on

Glumac Aljoša Vučković krajem 2018. godine priznao je da se bori sa opakom bolešću i da se na neko vreme povukao iz javnog života. Glumac je bio na lečenju u jednoj beogradskoj bolnici, ali je otpušten na kućni oporavak. Po izlasku iz bolnice za medije je iskreno rekao kako se oseća.

Pročitajte još Filmom “KONCENTRIŠI SE, BABA” otvoren 3. filmski festival u SOMBORU

‒ Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim ‒ rekao je tada Aljoša Vučković za „Avaz“. Godine su prošle, a glumac se uopšte nije pojavljivao u medijima. Supruga Edita, kao i ćerke Leana i Sara pružale su mu najveću podršku, a onda je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da se očekuje povratak Aljoše Vučkovića.

Aljoša se vraća na male ekrane ulogom u serijama „Dođi juče“ i „Azbuka našeg života“, za koju je scenario nastao prema motivima dva romana poznate srpske književnice Mirjane Bobić-Mojsilović. Obe serije emitovaće se na jesen.

Pročitajte još HIT! HEROJI HALIJARDA – Otkrivena imena trojice kandidata za ulogu Draže Mihailovića? EVO o KOJIM glumcima je reč!

Aljošino poslednje pojavljivanje tokom scenskog čitanja „Ja, Feđica“, posvećenog nedavno preminulom Feđi Stojanoviću, oduševilo je javnost. Glumac sjajno izgleda, polako se vraća u top-formu, a sve češće se može videti i u Ateljeu 212, gde je proveo radni vek, piše Hello.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Hello/Avaz

Continue Reading
Advertisement