Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Goran Bogdan ima brata muzičara! EVO u KAKVIM su odnosima!

Published

on

O privatnom životu glumca Gorana Bogdana zna se veoma malo. Više nego uspešnu karijeru gradio je dobrim ulogama i odličnim filmovima, a nesebična podrška u svakom momentu stizala mu je od njegovih najmilijih.

Pročitajte još Glumac Aljoša Vučković pobedio opaku bolest! EVO GDE i KADA ćemo ga gledati!

Javnost zna da Goran Bogdan ima tri brata i dve sestre i da mu je porodica na prvom mestu.

Ipak, da ste negde na ulici sreli jednog od braće popularnog glumca, ostali biste u čudu da to, ipak, nije on lično. Brat Gorana BogdanaJosip – bavi se muzikom i njih dvojica neverovatno liče. Josip živi i radi u Zagrebu i tamošnji mediji i te kako pišu o njemu.

Pročitajte još Filmom “KONCENTRIŠI SE, BABA” otvoren 3. filmski festival u SOMBORU

Pročitajte još HIT! HEROJI HALIJARDA – Otkrivena imena trojice kandidata za ulogu Draže Mihailovića? EVO o KOJIM glumcima je reč!

Josip je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa često obraduje publiku novim singlom, a Goran Bogdan to odmah podeli sa svojom publikom. Inače, i Goran se kao tinejdžer bavio muzikom, svirao je gitaru u bendu „Luni Meugim“ koji i danas postoji.

Pročitajte još HIT! Glumica Daniela Kuzmanović Pavlović stekla je ogromnu popularnost u seriji IGRA SUDBINE, a ćerka joj se zabavljala sa njenim kolegom! EVO o KOME…

Ljubav između Gorana i Josipa je nemerljiva, a mlađi brat ga je čak jednom prilikom nazvao drugim ocem. Zanimljivo je da imaju isti nadimak na „Instagramu“, a jedan drugom često lajkuju i šaljivo komentarišu fotografije, piše Hello.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Hello

Advertisement