Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Bane Tomašević osvojio je publiku ulogom Miše Zvornika u seriji UBICE MOG OCA! A EVO KAKO izgleda njegova supruga!

Published

on

Glumac Branislav Tomašević osvojio je srca domaće publike ulogom Miše Zvornika u popularnoj seriji “Ubice mog oca”. Njega je publika u ovom ostvarenju dobro upoznala, međutim, malo kome je poznato kakva je lepotica njegova žena.

Pročitajte još Glumica Lidija Vukićević proslavila rođendan! EVO KAKO se provela i sa KIM!

Iako se sada retko pojavljuje u medijima, supruga Branislava Tomaševića, Jelena je neko ko je obeležio modnu scenu na kraju 20. veka i najpoznatija je srpska manekenka iz tog perioda. Radila je za poznate svetske brendove, i njeno lice je krasilo naslovnice prestižnih modnih časopisa, piše Objektiv.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Miki Manojlović napušta glumu? EVO KO je kriv za sve!

Od 15. godine se bavila manekenstvom, a sada radi kao skaut i modni menadžer.

– Bane i ja smo se upoznali u Njujorku, kada sam iz Pariza otputovala tamo na tri dana povodom slikanja za jedan modni editorijal. Preko manekenke Maje Latinović Bane i ja smo se upoznali, i istog dana zaljubili jedno u drugo. Kažu da je čovek tvog života plan sudbine, i eto, meni se to baš tako desilo, nenadano i sudbonosno – izjavila je svojevremeno Jelena.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv

Advertisement