Connect with us

Top Story

HIT! UBICE MOG OCA – Miša Zvornik je preživeo? Glumac Bane Tomašević otkriva istinu!

Published

on

Glumac Bane Tomašević, koji trenutno sa porodicom boravi na selu nadomak Gornjeg Milanovca, otkriva šta će se dešavati u nastavku hit serije “Ubice mog oca”, koji ćemo gledati na jesen.

Pročitajte još HIT! Glumica Mira Banjac otkriva šta je održava i kakve situacije joj se dešavaju na ulici! A EVO i GDE ćemo je uskoro gledati!

– Završili smo sa snimanjem pete sezone “Ubica mog oca”, Miša Zvornik je naravno preživeo i nastavlja svoju misiju. Publika je zaista zavolela tu seriju i vezali su se za likove, rekao bih da “Ubice” imaju priču i da je serija otvorila potpuno neku novu dimenziju u kinematografiji. Sama ta ideja da nikad ne možete da znate u kom smeru će nešto da se odvija je počela upravo od “Ubica” – kaže Bane.

Što se tiče daljih poslova i projekata, Branislav kaže da je u ovom trenutku nezahvalno planirati:

Pročitajte još ŠOK! Glumica Lidija Vukićević otkriva ZAŠTO joj je teško da snima seriju IGRA SUDBINE! A EVO i KOJU ulogu je odbila i zbog čega…

– Imam puno planova i želja, ali ne volim da pričam o njima dok se ne realizuju. A trenutak je takav da ne možemo baš ni da planiramo.

Popularni glumac otkriva kako nema nameru da izađe iz muzičkih voda, uskoro završava peti singl i ima velike planove.

Pročitajte još HIT! Milica Pavlović otkriva kako je dobila glavnu ulogu u seriji PEVAČICA i zašto uvek bira teži put!

– Izbacio sam četiri singla, uskoro završavam i peti singl sa “Zanom”, završavaju se delovi za gudače. Planiram da ga izbacim u ranu jesen i očekujem mnogo. To je izuzetna saradnja sa Jelenom i Žikom, o njima ne bih mnogo govorio jer svi znaju uspehe koje iza sebe imaju. Ideja mi je da snimim deset pesama i onda da izdam album, želeo sam da to bude u ovoj godini, ali videćemo – priča Tomašević.

Bane ponosno otkriva da njegovi naslednici vole da borave na selu, kao i da su mu velika pomoć oko posla:

Pročitajte još HIT! Glumica Vanja Nenadić otkriva koji kolega joj je bio IDOL i gde je pronašla mir i smisao u teškim trenucima.

– Uključeni su u sve obaveze, košenje, branje voća, hranjenje životinje. Socijalizovani su i imaju drugare i ovde, kad odu u Beograd i tamo imaju društvo. Mislim da je bitno i važno da deca imaju širinu, da uče i istražuju.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement