Connect with us

Top Story

Glumica Lidija Vukićević proslavila rođendan! EVO KAKO se provela i sa KIM!

Published

on

Proslavljena filmska i televizijska glumica, Lidija Vikićević, juče je proslavila 59. rođendan u krugu porodice, a čitavog dana joj publika, kolege i prijatelji su joj upućivali pregršt najlepših želja, kojeje delila putem društvenih mreža.

Pročitajte još ŠOK! JUŽNI VETAR 2 – Miloš Biković saopštio odluku koja se neće dopasti fanovima! Zbog ovoga neće smeti da se vrati u Srbiju!

Među onima koji su glumici su čestitali su i njene koleginice Milica Milša, Danica Maksimović i Srna Lango, kao i pevači Indira Radić i Željko Samardžić.

Inače, Lidija je odrasla u Kraljevu sa roditeljima i sestrom Marinom, koja joj je i danas najveća podrška, pored sinova Andreja i Davida.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Mina Lazarević otkrila kroz kakav pakao je prošla zbog bolesti! EVO ŠTA joj je bilo najteže!

Odmalena ju je krasila bujna, kovrdžava kosa, damski stav i osećaj za scenu, te nije bilo sumnje da će krenuti glumačkim putem a uloga koja joj je dala posebnu čar i prepoznatljivost bila je ona u hit seriji „Bolji život“, gde je tumačila lik zavodljive Violete, koja je osvajala jednim pogledom, piše Glossy.

Pročitajte još HIT! Sloboda i Dragana Mićalović su od nje nasledile lepotu! EVO KAKO izgleda majka slavnih glumica!

Danas je pratimo u hit seriji „Igra sudbine“, koja obara rekorde gledanosti.

Vukićevićeva se često spominje kao dama koja je s godinama sve lepša i mlađa, a tajna je kako ističe, u genetici, hedonizmu i istinskim životnim vrednostima.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – SAZNAJEMO: Snima se MALA NEVESTA 2! Vraća se ANANDI! A evo i KADA!

Putem društvenih mreža možemo videti njene transformacije, ai publika ipak voli da je vidi u prirodnom izdanju.

Radost i ponos joj pričinjavaju uspesi naslednika, koji su postigli vrhunske rezultate, kako u fudbalskoj karijeri, tako i pilotskoj.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Glossy

Advertisement