Connect with us

Preporuke

Emisija dana – četvrtak, 7. maj: NA VEČERI KOD… BOJANA ORDINAČEV (RTS 1, 22.05)

Published

on

U novoj epizodi serijala “Na večeri kod…” (RTS 1, 22.05) videćete kako se u ulozi domaćice snašla šarmantna Bojana Ordinačev, članica takmičarskog tima “So”.

Glumica pozorišta “Boško Buha” poveriće nam čime se bavila pre nego što je upisala Akademiju, sa čime se sve susreće igrajući predstave za decu, kada je naučila da vozi motor i zašto obožava Valentina Rosija.

PROČITAJTE JOŠ: INTERVJU Tamara Grujić, autorka emisije “S Tamarom u akciji”: Ćerka Lenka i ja nastavljamo da popravljamo kuće i živote u Vojvodini

Saznaćemo kako je naziva kolega Žarko Stepanov, a Bojanina najbolja drugarica otkrila je da vitka domaćica ovonedeljne epizode nije ni malo probirljiva kada je reč o hrani.

Emisija Na večeri kod… Bojana Ordinačev

Iako sebe naziva “vrsnom kuvaricom” njeni gosti su, čini se sve do poslednjeg trenutka – bili sumnjičavi, pitajući se da li je baš sve đakonije sama spremila.

PROČITAJTE JOŠ: SENKE NAD BALKANOM treća sezona – evo kada nam stiže nastavak!

Predstavnici tima “Biber” će se još jednom pokazati kao izuzetne poliglote a glumac Bane Tomašević otkriće i da je on zapravo “italijanski državljanin”.

Bojana Ordinačev će u emisiji “Na večeri kod…” prvi put javno zapevati. Da li je, pored glumačke koju već ima, očekuje i uspešna muzička karijera – proceniće njeni gosti: Bojana Stamenov, Jelena Živanović Zana, Dragica Radosavljević Cakana, Goca Lazarevic, Nenad Knežević Knez i Bane Tomašević.

Očekuje vas još jedna fantastična zabava, oko koje se Bojana Ordinačev domaćica izuzetno potrudila, ne štedeći sebe ni na jednom planu kako bi za svoj tim izborila što bolje ocene gostiju iz tima “Biber”.

Foto RTS

Advertisement