Connect with us

Featured

HIT! Glumica Ivana Dudić otkriva da voli da bude divlja! A EVO ŠTA radi kad popije!

Published

on

Ivana Dudić važi za jednu od naših najlepših glumica – a njene fotke sa Instagrama to i potvrđuju! Ovog puta je za kamere Monda komentarisala svoje Instagram fotke pa otkrila i zbog čega najviše slika ima u donjem vešu, ali i koga tada zavodi, prenosi Kurir!

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Miloš Biković otkriva koje scene su mu bile najteže za snimanje! A EVO i ŠTA se desilo nakon premijere…

– To je jedan od onih dana odnosno večeri kada ja sebi izgledam fabulozno. Možda sam popila jednu čašu vina pa me je dodatno opustilo da se ovako fotkam ali da – generalno kada sam sama kod kuće i kada mislim: ‘Bože Ivana, kako ti dobro izgledaš, ni iz čega’. Onda stavim selfi kameru, stavim je na sto i budem divlja. Samo sam imala nameru da ljudi vide moj novi donji veš, na primer. Prekjuče mi je pisala jedna drugarica, pošto sam isto na stori okačila, kaže koga zavodiš? Ja reko’ sve vas – kaže Ivana.

Lepa glumica je otkrila i kome piše poruke kada popije nekoliko čaša vina:

Pročitajte još HIT! Pojavila se fotografija Žike Todorovića sa snimanja kultnog filma sa legendarnom glumicom! EVO o KOME je reč!

– Ali uvek ja šaljem neke potpuno idiotske poruke posle vina. Nije najluđe ali uvek kao: ‘E sad ću poslati poruku!’ Bezveze, ili nekim sa kim ne pričam, ili nekom ko mi se sviđa ili tako… Bezveze, ništa, ništa specijalno.

Foto Printscreen Instagram dudicivana

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Mondo/Kurir

Advertisement