Connect with us

Featured

HIT! JUŽNI VETAR 2 – Miloš Biković otkriva koje scene su mu bile najteže za snimanje! A EVO i ŠTA se desilo nakon premijere filma!

Published

on

Ekipa akcionog trilera “Južni vetar 2- Ubrzanje” ističe da su puni utisaka nakon prikazivanja filma u Puli, a da je najdirljiviji momenat bio kada su u ložu pored njih smestili stariji bračni par koji je samo zbog premijere došao u Hrvatsku iz Niša i to bez karte.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Iva Štrljić u nikad provokativnijem izdanju! Komplimenti pljušte sa svih strana!

Glumac Miloš Biković ne krije koliko je ponosan na uspeh “Južnog vetra” i otkriva koje scene su mu bile najteže za snimanje u nastavku:

– Vožnja motora, tuče u hladnoj vodi, vožnje kroz šumu, neki trikovi na motorima i slično. Bilo je vrlo kompleksnih scena, ali volim izazove i da učim nešto novo pa tako i da to savlađujem – poručuje Miloš i otkriva koje pozitivne strane je on uspeo da nađe u liku Marašu kojeg igra:

Pročitajte još HIT! Pojavila se fotografija Žike Todorovića sa snimanja kultnog filma sa legendarnom glumicom! EVO o KOME je reč!

– Trudim se da kod Maraša nađem to neko zrno svetlosti, nešto što ga odvaja od drugih junaka i tog mračnog sveta koji smo prikazali. Da ga time istaknem i da nađem odgovor na pitanje zašto je baš on glavni junak. To jest, znam zašto je noseći lik, ali pokušavam da zajedno sa piscem i rediteljem taj portet dočaram da on ne bude jednodimenzionalan kao loš momak sa asfalta, koji ima harizmu – kaže Biković, i dodaje:

Pročitajte još ŠOK! Glumica Seka Sablić vikala na ljude u kafiću, pa nastao tajac! EVO ŠTA se desilo!

 – Prva vest koja nas je dočekala pred svetsku premijeru u Puli, jeste da su sve karte bili rasprodate. I to ne pet dana uoči, nego dve nedelje pred projekciju. Od organizatora smo dobili informaciju da su na projekciju došli i mnogi ljudi iz drugih gradova, a ne samo iz Pule. Par sati pred početak, sve ispred arene je bilo puno. Film je doživeo ovacije i veliki aplauz, osetili smo koliko se publici dopao film, a i kritika u tamošnjim medijima nam je bila veoma naklonjena.

Nakon završene projekcije filma „Južni vetar 2“, Miloš Biković je na proslavu tim povodom poveo starijeg gospodina koji je bio među obožavaocima popularnog glumca.

Pročitajte još HIT! Glumac Vuk Kostić objavio fotografiju, pa označio kolegu Marka Janketića! EVO o ČEMU je reč!

Naime, nakon završene projekcije ekipa filma jedva je uspela da se probije kroz stampedo fanova koji su ih čekali ispred Pulske arene. U jednom trenutku Biković je primetio starijeg čoveka kako stoji među gomilom mladih fanova.

Miloš je rekao da zaustave kombi jer mu je bilo jako simpatično što među svom tom publikom stoji i jedan dekica sa štapom. Kad mu je prišao, dekica je objasnio da je iz Zagreba došao da vidi upravo njega i poklonio mu flašu vina. Miloša je to toliko dirnulo da ga je pozvao sa njima na proslavu nakon premijere, a dekica je to sa ushićenjem prihvatio – navodi izvor, prenosi Blic.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement