Connect with us

Featured

HIT! TAJNE VINOVE LOZE – Počelo snimanje nastavka serije! EVO KOGA će glumiti Nikola Kojo!

Published

on

Ove nedelje počelo je snimanje nastavka serije “Tajne vinove loze”. Reditelj Dejan Karaklajić otkriva šta će se dešavati sa starim, ali i novim likovima.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Aleksa i Sofija zagrljeni! OVO niko nije očekivao!

– Okosnica priče je i dalje vino.  Glavna radnja vrti se oko bagrine, proizvodnje “Teodore” i jednog baš novog vina koje Zoran pravi na severu. Nikola Kojo igra Kostu povratnika iz Nemačke i bivšeg Radulovog momka, koji dolazi da pomogne Jeleni kada joj je otac ubijen. Tokom cele serije otkrivaju se malo po malo Kostini pravi motivi. Njegova žena Tea, koju će tumačiti glumica Nataša Janjić muzički je producent velike evropske muzičke kuće i pomaže Ivanu da napravi karijeru – kaže reditelj za Novosti, i nastavlja:

Pročitajte još ŠOK! Glumica Mirjana Karanović ponovo objavila fotografiju sa nudističke plaže! OVOG puta otkrila je i prednji deo tela!

– Naravno, i u jednom i u drugom slučaju, stvari se komplikuju, zapliću i raspliću. Vuk i Vera, pored svoje velike ljubavi imaju prtljag iz dosadašnjeg života koji im se i dalje upetljava u odnos. Veru muči prošlost jer traga za načinom bolje proizvodnje “Teodore” a progone je razni duhovi koji se mešaju i u njenu odnos sa Vukom. U prošlosti se pojavljuje lik njene majke koji će igrati Slobodina mlađa sestra Dragana Mićalović.

 Vuk je takođe preopterećen, ne samo odnosom sa Jelenom sa kojom se razvodi, već i odnosima sa bratom i sestrom. Bori se iza događajima iz prošlosti svoje porodice kada je bio dete, koji se ozbiljno reflektuju na njegov sadašnji život – dodaje reditelj.

Pročitajte još HIT! Glumica Iva Štrljić progovorila o provokativnoj fotografiji koju je objavila na Instagramu!

Serija će se snimati do polovine oktobra, pet dana nedeljno, dvanaest sati dnevno, a emitovanje je predviđeno je za 2022. godinu.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement