Connect with us

Top Story

HIT! Da nije postala glumica, Jelisaveta Orašanin bi danas bila na Olimpijskim igrama! EVO ŠTA je trenirala!

Published

on

Jelisaveta Orašanin Teodosić već s prvom ulogom u seriji „Vojna akademija“ pobrala je simpatije publike. Zbog veze s Vukom Kostićem, u početku su je, očekivano, povezivali s njim, ali uloge koje su se smenjivale jedna za drugom, što u Beogradskom dramskom pozorištu, što u televizijskim serijama, zaustavile su tu vrstu povezivanja.

Pročitajte još HIT! TAJNE VINOVE LOZE – Počelo snimanje nastavka serije! EVO KOGA će glumiti Nikola Kojo!

Došao je angažman u seriji „Ubice mog oca“, a i veza, a kasnije brak s košarkašem Miloš Teodosićem.

Jelisaveta sada ima već dvoje dece, ali i dalje je u top formi. Međutim, to može da zahvali sportu.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Aleksa i Sofija zagrljeni! OVO niko nije očekivao!

Ona je završila sportsku gimnaziju u Beogradu i trenirala je veslanje, a da nije upisala FDU, verovatno bi danas bila na Olimpijskim igrama u Japanu.

– Trenirala sam od sedmog osnovne veslanje i ceo život sam fizički aktivna. Mislim da je to definitivno ključ mog izgleda. A genetika? Ima i toga. Ali mislim da se svaka žena ugoji kada jede. A ako ne jedete mnogo, nećete se ni ugojiti. Ili ako trenirate, teško da čovek može da se ugoji – govorila je za medije glumica.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Mirjana Karanović ponovo objavila fotografiju sa nudističke plaže! OVOG puta otkrila je i prednji deo tela!

Jelisaveta je pratila veslačka takmičenja u Tokiju. Dramska umetnica se na svom Intagramu obradovala istorijskom srpskih veslača Miloša Vasića i Martina Mačkovića. Naš dvojac bez kormilara uspeo je da izbori finale na 2.000 metara, a na kraju budue peti na svetu. Miloš i Martin su prethodno pobedili i koronu, piše Kurir.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement