Connect with us

Featured

HIT! KAFANA NA BALKANU – EVO KO će KOGA glumiti u seriji o životu Ace Lukasa!

Published

on

Velika imena našeg glumišta će učestvovati u snimanju serije „Kafana na Balkanu“ o životu folkera Ace Lukasa, a jednu od vodećih uloga ima glumica Mirjana Karanović, koja će navodno tumačiti lik folkerove majke.

Pročitajte još HIT! HEROJI HALIJARDA – Radoš Bajić otkrio detalje filmskog spektakla! A EVO i ŠTA je rekao o Žarku Lauševiću!

– Uskoro će početi snimanje serije, još uvek nije odabran ceo tim, ali u toku su pregovori za saradnju sa bitnim ljudima u svetu glume – počeo je izvor za Alo!, prenosi Blic

– Jednu od vodećih uloga navodno bi trebalo da ima Mirjana Karanović, koja će, ako sve bude po planu, glumiti Lukasovu majku. S obzirom na njenu karijeru i talenat, ona je jedna od retkih koje bi ovu ulogu uspele da iznesu – ispričao je sagovornik za gorenavedeni list, pa otkrio koja će se još imena našeg glumišta naći u projektu.

Pročitajte još HIT! Glumica Sandra Bugarski proslavila se ulogom Pančete u seriji IGRA SUDBINE, a o njenom privatnom životu se malo zna! EVO KAKO izgleda njen…

– Još uvek nisu odabrani glumci za sve uloge, glavni glumci se biraju do kraja avgusta, a ostali do sredine septembra. Poznato je da će uz Mirjanu Karanović vodeće uloge imati i Vuk Kostić, Andrija Kuzmanović, kao i Kaja Žutić i Nenad Jezdić – otkrio je.

Lik Acinog oca navodno bi trebalo da tumači Mima Karadžić, a kako piše Informer Kija Kockar bi trebalo da glumi Sonju Vuksanović, bivšu suprugu Ace Lukasa.

Foto Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo/Informer/Blic

Advertisement