Connect with us

Featured

HIT! TAJNE VINOVE LOZE – Počelo snimanje druge polusezone serije! EVO ŠTA nas čeka u nastavku provokativne porodične priče o ljubavi i vinu!

Published

on

Ljubav i vino, dve stvari koje s godinama postaju sve bolje, glavne su teme intrigantne porodične sage „Tajne vinove loze“, a produkcije Telekom Srbija i Metro productions upravo su otpočele snimanje druge polusezone serije.

Pročitajte još HIT! Glumac Miloš Biković za ruske medije pričao o detinjstvu! A EVO ŠTA je rekao o BOMBARDOVANJU Srbije!

Popularna domaća serija za kratko vreme opčinila je gledaoce širom Srbije pričom o tajnama, romantičnom vinogradarskom životu i nesvakidašnjim obrtima. Druga polusezona sastojaće se od 36 jednosatnih epizoda, a priča se nastavlja tamo gde je stala na kraju prve polusezone.

Nove epizode serije „Tajne vinove loze“ vode nas kroz početak zajedničkog života Vuka i Vere na jugu. Da li će opstati ljubav za koju su se teškom mukom izborili? Da li će Verina vinarija Smiljanić, uprkos izgorelom vinogradu, uspeti da sprovede berbu na vreme i isporuči ogromnu količinu prvoklasnog vina „Teodora” Francuzima? Da li će Vuk uspeti da raskrsti sa prošlošću?

Pročitajte još HIT! Glumica Dragana Mićalović otkrila u kom žanru bi volela da se oproba! A EVO i KOJA uloga joj je bila najzahtevnija!

Ovo su samo neka od brojnih pitanja na koja će nova polusezona odgovoriti. Dok Vera otpočinje istragu o roditeljima koje je izgubila kao mala, nad dom porodice Tomović, nadvija se nova moćna i misteriozna figura – Kosta, kontraverzni biznismen, dobrotvor ili zlotvor, otkriće se.

Glumačku ekipu serije „Tajne vinove loze“ čine Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Marko Vasiljević, Vanja Nenadić, Milica Zarić i mnogi drugi, a u novim epizodama pridružiće im se i Nikola Kojo, Dragana Mićalović, Nataša Janjić, kao i još neka glumačka imena.

Pročitajte još HIT! Glumica Nataša Ninković dobila nagradu na festivalu u Trebinju, pa otkrila da je nekad bila ljubomorna na Nebojšu Glogovca! EVO i ZAŠTO!

Serija je napisana po ideji Dejana Karaklajića i motivima Mirjane Bobić Mojsilović, glavni pisci su Iva Mitrović i Marko Popović, a režirali su je Ana Maria Rossi, Gorčin Stojanović, Dejan Karaklajić i Marko Glušič.

Nova polusezona serije „Tajne vinove loze“ biće emitovana na kanalu Superstar koji mogu da prate korisnici iris TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel CG i BiH i širom sveta preko MTEL Global.

Foto Telekom Srbija

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telekom Srbija

Advertisement