Connect with us

Top Story

ŠOK! Dragana Mićalović otkriva ZAŠTO joj se smučila UNA iz serije IGRA SUDBINE! A evo i KO JE DEVOJKA kojom bi volela da je zameni!

Published

on

Dok većina njenih kolega i koleginica letnje mesece koristi za odmaranje, popularna glumica Dragana Mićalović ovih dana vredno radi na brojnim projektima

Dok većina njenih kolega i koleginica letnje mesece koristi za odmaranje, popularna glumica Dragana Mićalović ovih dana vredno radi na brojnim projektima

Osim serije „Igra sudbine“ čiji je deo već izvesno vreme, čeka je i uloga u nastavku serije „Tajne vinove loze“, ali pre toga Filmski susreti u Nišu i Vrnjačkoj banji kojima se posebno raduje.

Pročitajte još Otkrivamo sve o seriji NEČISTA KRV – Za OVU OGROMNU TAJNU niko nije znao! Nećete verovati o čemu je reč! Ova JEDNA STVAR promenila SUDBINU FILMA I SERIJE!

Slobodno vreme u pauzama od posla uglavnom posvećuje druženju sa porodicom i prijateljima, ali ne propušta ni da ode na treninge bez kojih kaže ne može.

– Trener me često kritikuje zato što sam u stanju da treniram svaki dan. Ponekad čak i preteram, a zapravo je potrebno da nam telo i odmori od treninga s vremena na vreme. Zbog svakodnevnih snimanja, poslednje dve godine dolazim u situaciju da ne treniram po nedelju dana, ali onda vežem pet dana uzastopnih treninga i zaista uživam u tome – ističe Dragana.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE druga sezona – OVO SU SVI NOVI LIKOVI KOJI NAS OČEKUJU u nastavku! Zbog JEDNOG ćete POSEBNO POLUDETI! A evo i O KOME JE REČ!

Gluma je neretko fizički veoma zahtevan posao, bilo da je reč o filmu, seriji ili pozorištu. Međutim, sa Draganinom kondicijom svaka uloga deluje kao lagano zagrevanje. Ipak, ona voli izazove i zbog toga priželjkuje upravo ulogu u nekom akcionom žanru, kroz koju će moći da iskaže svoju fizičku spremnost ali i nauči neke nove discipline. Od Une u seriji Igra sudbine očigledno se pomalo umorila. Vreme je za malo dinamike na polju njene karijere.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Nada i Maksim će biti u vezi? EVO ŠTA o tome kaže scenarista Žarko Jokanović!

– Za sada bih kao fizički zahtevnu ulogu možda izdvojila onu u predstavi „Ana Karenjina“ u kojoj imam dva monologa koja su glumački i fizički vrlo zahtevna, jer sadrže mnogo paralelnih govornih i fizičkih radnji. Tako da mi je kondicija koju imam zahvaljujući redovnim treninzima u tome vrlo pomogla. Definitivno bi mi izazov bila uloga u nekom akcionom žanru i to je nešto u čemu bih volela da se oprobam u budućnosti.

Osim što je posvećena treninzima, Dragana vodi računa i o ishrani o čemu govori i činjenica da na snimanja najčešće nosi obroke koje je sama pripremila kod kuće, prateći savete nutricioniste.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković iznenadio pratioce na Instagramu neobičnim fotografijama sa letovanja! EVO o ČEMU je reč!

– Svake večeri napravim plan obaveza i obroka. Sa sobom uglavnom nosim hranu koju pripremim kod kuće, za taj period dok sam na snimanju. Danas smo te sreće da ima dosta restorana zdrave hrane pa nekad i naručim kad ne stignem da spremim. Već dve godine sam na posebnom režimu ishrane koji mi je pomogao da sredim i neke zdravstvene smetnje – kaže Dragana.

Za kraj, ona ističe da su želja i upornost najbitniji bilo da je reč o poslu, ishrani ili treninzima i poručuje mladima da sve što zaista želimo i volimo možemo da ostvarimo, samo je potrebno da budemo posvećeni.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/ Telegraf.rs

Advertisement