Connect with us

Featured

Igra sudbine DRUGA SEZONA: Sledi NAJVEĆI ŠOK! UNA UMIRE?! A evo i KO ĆE JE UBITI! I ZAŠTO! Iznenadićete se!

Published

on

Serija Tajne vinove loze uveliko se snima. Nastavak drugog dela prve sezone doneće nam nove avanture, zaplete i intrige. Vuk i Vera moraće da se još jednom bore za svoju ljubav i pokažu da su njihove emocije i iskrena osećanja snažnija od svih peripetija koje im je priredila sudbina.

Pročitajte još ŠOK! Dragana Mićalović otkriva ZAŠTO joj se smučila UNA iz serije IGRA SUDBINE! A evo i KO JE DEVOJKA kojom bi volela da je ZAMENI.

A kada smo kod sudbine, ne možemo a da ne pomenemo najveće iznenađenje nastavka popularne telenove sa elementima trilera koja nas je protekle zime ogrejala predivnim kadrovima sunčane Negotinske krajine. Naravno, reč je o pojačanju koje u hit seriju u produkciji Telekom Srbije i Met Ro produkcije i ove sezone stiže na kanal Superstar TV, a reč je o glumici Dragani Mićalović.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE druga sezona – OVO SU SVI NOVI LIKOVI KOJI NAS OČEKUJU u nastavku! Zbog JEDNOG ćete POSEBNO POLUDETI! A evo i O KOME JE REČ!

Kao što znamo, sestra Slobode Mićalović koja u seriji tumači lik Vere Smiljanić glumiće njenu majku u mladosti. Ne sumnjamo da će za sve ljubitelje najobožavanijih sestara među glumicama u Srbiji ovo biti prava poslastica. Ipak, ne možemo se, a ne zapitati – šta će biti sa Draganinom rolom u seriji Igra sudbine čija druga sezona počinje da se emituje već za nekoliko nedelja. Na koji način će Dragana Mićalović uspeti da se snađe na oba fronta? Pogotovo ako znamo da je ritam snimanja najpopularnije sapunice na malim ekranima u protekle dve godine spartanski.

Pročitajte još Otkrivamo sve o seriji NEČISTA KRV – Za OVU OGROMNU TAJNU niko nije znao! Nećete verovati o čemu je reč! Ova JEDNA STVAR promenila sudbinu FILMA I SERIJE!

Logički, glumci serije Igra sudbine jedva postižu da snime i svoju matičnu seriju. Da li to znači da će Dragana zbog uloge u seriji Tajne vinove loze morati da napusti Igru sudbine? I kako će scenaristi te serije rešiti ovaj problem? Hoće li morati da se oproste od Une Hristić koji su mnogi tokom prethodnih 309 epizoda iskreno zavoleli?

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Nada i Maksim će biti u vezi? EVO ŠTA o tome kaže scenarista Žarko Jokanović!

I kako će biti rešen njen odlazak iz serije ako do te situacije dođe? Hoće li Una otputovati nazad za Ameriku? Ili će joj sile zla konačno doći glave što su već toliko puta pokušavale? Hoće li Bruner, Sofija i Donka ubiti Unu? Ili će to učiniti Janko koji je nešto slično već pokušao? Možda će to biti baš Zvonimir? Pitanje je sad! Šta vi mislite?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement