Connect with us

Featured

TAJNE VINOVE LOZE druga sezona – OVO SU SVI NOVI LIKOVI KOJI NAS OČEKUJU u nastavku! Zbog JEDNOG ćete POSEBNO POLUDETI! A evo i KOGA!

Published

on

Nove epizode serije „Tajne vinove loze“ vode gledaoce kroz početak zajedničkog života Vuka i Vere.

U novim nastavcima serije „Tajne vinove loze“, čije snimanje je upravo počelo, glumačkoj ekipi su se pridružili Nikola Kojo, Dragana Mićalović, Nataša Janjić i drugi, saopštili su danas producenti.

Pročitajte još Otkrivamo sve o seriji NEČISTA KRV – Za OVU OGROMNU TAJNU niko nije znao! Nećete verovati o čemu je reč! Ova JEDNA STVAR promenila SUDBINU FILMA I SERIJE!

– Druga polusezona sastojaće se od 36 jednosatnih epizoda, a priča se nastavlja tamo gde je stala na kraju prve polusezone – kaže se u saopštenju Telekom Srbija i Met RO produkcije.

Nove epizode serije „Tajne vinove loze“ vode gledaoce kroz početak zajedničkog života Vuka i Vere, koje igraju Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, a pojavljuje se „nova moćna i misteriozna figura Kosta, kontroverzni biznismen“.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Nada i Maksim će biti u vezi? EVO ŠTA o tome kaže scenarista Žarko Jokanović!

U seriji igraju i Marko Vasiljević,Vanja Nenadić, Milica Zarić i drugi.

– Da li će opstati ljubav za koju su se teškom mukom izborili? Da li će Verina vinarija Smiljanić, uprkos izgorelom vinogradu, uspeti da sprovede berbu na vreme i isporuči ogromnu količinu prvoklasnog vina “Teodora“ Francuzima? Da li će Vuk uspeti da raskrsti sa prošlošću? Ovo su samo neka od brojnih pitanja na koja će nova polusezona odgovoriti – navode producenti.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA! Glumica Katarina Radivojević opisala svoju junakinju iz filma! EVO KO je Cona!

Serija je nastala po ideji Dejana Karaklajića i motivima Mirjane Bobić Mojsilović. Njeni glavni pisci su Iva Mitrović i Marko Popović, dok su reditelji Ana Maria Rosi, Gorčin Stojanović, Karaklajić i Marko Glušić.

Producenti nisu naveli kad će početi emitovanje novih nastavaka na kanalu Superstar.

Pročitajte još HIT! BESA i DRŽAVNI SLUŽBENIK – Glumac Milan Marić otkriva ŠTA čeka Luku i Lazara u nastavku serija!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf.rs

Advertisement