Connect with us

Featured

ŠOK! IGRA SUDBINE – Nada i Maksim će biti u vezi? EVO ŠTA o tome kaže scenarista Žarko Jokanović!

Published

on

Publika sa nestrpljenjem čeka novih 100 epizoda najpopularnije serije „Igra sudbine“, čije emitovanje je planirano na Prvoj televiziji, od septembra.

Kako bi publika što bolje prebrodila letnju pauzu i period do nove sezone, mlada glumica Milica Tomašević je otvorila svoj Jutjub kanal u nadi da će publika rado gledati njene nove video zapise.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković iznenadio pratioce na Instagramu neobičnim fotografijama sa letovanja! EVO o ČEMU je reč!

Milica je ovoga puta na svom vlogu pokazala kako je proteklo zajedničko gledanje poslednje epizode prve sezone „Igre sudbine“.

I dok se mnogi već nedeljama pitaju da li će Ade Kanački preživeti, Milica je u jednom beogradskom kafiću intervjuisala svoje kolege sa seta ne bi li publici predočila nova dešavanja u seriji koja ih čekaju od septembra.

Glumci serije, na čelu sa scenaristom Žarkom Jokanovićem, obećavaju da će druga sezona biti još uzbudljivija, pogotovo prva epizoda.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA! Glumica Katarina Radivojević opisala svoju junakinju iz filma! EVO KO je Cona!

Međutim, Tomaševićeva je u snimku osvrnula na priključivanje kolege Saše Joksimovića ostatku glumačke postave, pitajući ga šta će se dalje dešavati u seriji.

– Ti si u seriju došao da pomrsiš konce – dok je on dodao – Došao sam da ih pomrsim, ali i da ih razvrstam.

– Hoćeš li da ih razvrstaš u drugoj sezoni, hoćeš da nam otkriješ? – pitala ga je Milica.

Pročitajte još HIT! Glumac Bane Vidaković otkriva KAKO je osuđen zbog posedovanja droge! EVO ŠTA mu je najteže palo!

– Da, biću sa tobom – kratko je odgovorio Saša.

– Inače, ako niste znali, njegova želja je da se mi ‘smuvamo’ – dodala je Milica, pa zatim pitala scenaristu Žarka da li će se to u seriji zaista i desiti.

– Ma kakvi, neće se Saši ostvariti želja – odgovorio je Žarko u novom Miličinom snimku.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Hristina Popović spava na krovu automobila! EVO o ČEMU je reč!

Šta će se desiti u novoj sezoni najpopularnije serije, ostaje nam da vidimo.

Foto Promo/YouTube Milica Tomasevic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva

Advertisement