Connect with us

Featured

Otkrivamo sve o seriji NEČISTA KRV – Za OVU OGROMNU TAJNU niko nije znao! Nećete verovati o čemu je reč! Ova JEDNA STVAR promenila je SUDBINU filma i serije!

Published

on

Saga o bogatoj srpskoj porodici, koja se odvija u rasponu od 1850. do 1887. godine u Vranju, ekranizovana po delima Bore Stankovića, definitivno će obeležiti kraj avgusta, kada se nađe u domaćim bioskopima.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA! Glumica Katarina Radivojević opisala svoju junakinju iz filma! EVO KO je Cona!

Počeće filmom „Nečista krv – Greh predaka“, a potom se nastaviti kroz seriju „Nečista krv“, koja prati čuvenu Sofku i konačni kraj nekada ugledne familije na koju se nadaleko gledalo sa strahopoštovanjem.

Prvobitni naziv filma „Nečista krv – Greh predaka“ trebalo je da bude „Hadžijino zvono“, kako je ranije najavljivano. Novo manastirsko zvono veoma je važan simbol u ovom filmu i podsetnik da svoje grehe ne možemo otkupiti novcem, niti potkupiti Boga za oproštaj i uspeh. Istovremeno, zvono je pokazatelj i promene vremena i politike i razlog zbog kog glavni lik, hadži – Trifun, dospeva u svađu sa turskim begovima. A kako to u filmu dugoočekivano zvono izgleda, pogledajte na fotografiji sa 7. dana snimanja filma.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Nada i Maksim će biti u vezi? EVO ŠTA o tome kaže scenarista Žarko Jokanović!

Podsetimo, prvu verziju scenarija za seriju je pre četiri decenije napisao Vojislav Nanović (1922–1983) koji je pripovetke, drame i romane Bore Stankovića povezao u razgranatu porodičnu sagu koja obuhvata period od 40 godina. Milena Marković je adaptirala prve tri epizode u scenario za film, dok su na preostalim epizodama radili mladi scenaristi Dejan Prćić i Katarina Mitrović.

Projekat nastaje u produkciji produkcijske kuće „This and That Productions“ i RTS-a (serija), kao i uz podršku FCS-a i MEDIA programa.

Pročitajte još HIT! BESA i DRŽAVNI SLUŽBENIK – Glumac Milan Marić otkriva ŠTA čeka Luku i Lazara u nastavku serija!

Film će beogradsku premijeru imati 24. avgusta, da bi se dva dana kasnije našao u bioskopima.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf.rs

Advertisement