Connect with us

FILM

HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA! Glumica Katarina Radivojević opisala svoju junakinju iz filma! EVO KO je Cona!

Published

on

Film „Nečista krv – Greh predaka“ gledaćemo od 26. avgusta širom Srbije. Glumica Katarina Radivojević ovako je opisala svoju junakinju Conu:

Cona je preteča današnje moderne žene. Zaštićena je od strane brata i tu postoji velika bratsko-sestrinska ljubav. Za to doba ona je zaista bila žena ispred svog vremena i potpuna drugačija od svih ženskih likova koje sam u karijeri igrala.

Pročitajte još HIT! Glumac Bane Vidaković otkriva KAKO je osuđen zbog posedovanja droge! EVO ŠTA mu je najteže palo!

I zaista, Cona je jedina žena koja svoju sudbinu drži u svojim rukama i živi kako želi, bez izvinjavanja. Barem do jednog trenutka.

Katarina Radivojević ovim se filmom vraća na srpski film, posle 12 godina.

– Možda je ovo jedna od najboljih produkcija u kojoj sam učestvovala. Valjda je vredelo čekati 12 godina za ovako nešto. Produkcija „This and That“ zaista brine o glumcima i uspela je da napravi jedan ovako veliki i zahtevan projekat – kazala je ona.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Hristina Popović spava na krovu automobila! EVO o ČEMU je reč!

Njene reči potvrđuje širok osmeh koji je zabeležen tokom snimanja filma.

Podsetimo, nakon uspešne festivalske premijere na Festivalu evropskog filma Palić, publika u Srbiji imaće priliku da film „Nečista krv – Greh predaka” reditelja Milutina Petrovića pogleda u Vrnjačkoj banji, 13. avgusta, na otvaranju 45. Festivala filmskog scenarija, u Smederevu, 20. avgusta na svečanom otvaranju četvrtog Dunav Film Festa i 22. avgusta u Nišu, na 56. Festivalu glumačkih ostvarenja – Filmski susreti.

Pročitajte još HIT! BESA i DRŽAVNI SLUŽBENIK – Glumac Milan Marić otkriva ŠTA čeka Luku i Lazara u nastavku serija!

Film će se naći u glavnom takmičarskom programu ova tri festivala. Glumci i ekipa filma pokloniće se publici nakon sve tri festivalske projekcije.

Beogradska bioskopska premijera zakazana je za 24. avgust u Kombank dvorani i dvorani Cineplexx Galerija Belgrade, a bioskopska distribucija u Srbiji i celoj Evropi počinje istovremeno, 26. avgusta, i sa velikim iščekivanjem bioskopske publike otvara jesenju sezonu bioskopa.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement