Connect with us

Featured

OVACIJE ZA film TOMA U SARAJEVU! Svetskom premijerom filma o Tomi Zdravkoviću svečano zatvoren Sarajevo Film Festival 2021!

Published

on

Svetskom premijerom filma „Toma” Dragana Bjelogrlića, o životu pevača Tome Zdravkovića, u petak 20. augusta zatvoren je 27. Sarajevo Film Festival (SFF). Na sve tri lokacije na kojima je prikazivan film karte su bile rasprodate danima unapred, a film je pozdravljen velikim ovacijama.

Film TOMA premijerno prikazan na 27 FFS

Pročitajte još EKSKLUZIVNO! FILM I TV SAZNAJE! KOLO SREĆE – EVO KADA počinje prikazivanje nove hit serije!

Film TOMA pozdravljen burnim ovacijama!

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM I TV OTKRIVA: IGRA SUDBINE se vraća na TV PRVA! Evo KADA je premijera DRUGE SEZONE! Spremite se za POVRATAK ADE KANAČKI!

Ekipa filma, na čelu sa rediteljem i producentom Draganom Bjelogrlićem, prošetala je uoči premijere crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta, gde je vladalo ogromno interesovanje medija. Na crvenom tepihu uz reditelja bili su kompozitor i producent Željko Joksimović, glumci Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Milena Radulović, scenograf Jelena Sopić, direktor forografije Goran Volarević i koreditelj Zoran Lisinac.

Ekipa filma TOMA ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu
Milan Marić u filmu tumači lik Tome Zdravkovića
Dragan Bjelogrlić reditelj i producent filma TOMA

Film „Toma“ je impresionistički portret Tome Zdravkovića, koji prikazuje same njegove početke, vrhunac slave i ljubavi koje su ga inspirisale za neke od najvećih hitova, kao i odnos sa prijateljima koje je imao u ondašnjem umetničkom miljeu.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE 2 – Otkrivamo SVE o nastavku SERIJE! ANJA se MENJA IZ KORENA! VERU čeka TEŽAK UDARAC! Ivan ima NOVU LJUBAV! A evo i KO JE ONA!

To je biografski film, kako navode iz SFF-a, o “čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema – po ponašanju i u duši”.

Svečanom premijerom na otvaranju Festivala glumačkih ostvarenja – Filmski susreti Niš (21-27. avgust) otpočeće i bioskopski život filma TOMA u Srbiji.

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement