Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO! FILM I TV SAZNAJE! KOLO SREĆE – EVO KADA počinje prikazivanje nove hit serije!

Published

on

„Kolo sreće“ samo što se nije zavrtelo! Naime, kako saznaje Film i TV, prikazivanje nove humorističke serije „Kolo sreće“ počinje u nedelji od 6. septembra na Prvoj TV. Serija će se prikazivati od 20 časova.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM I TV OTKRIVA: IGRA SUDBINE se vraća na TV PRVA! Evo KADA je premijera DRUGE SEZONE! Spremite se za POVRATAK ADE…

Ovo je uzbudljiva priča u kojoj je glavna junakinja vredna i skromna žena koja se bori sa svim nedaćama koje nosi život samohrane majke dvoje odrasle dece. Rastrzana između želje da obezbedi novac za opstanak svoje porodice i brige o ukućanima, Mara Raketić, koju igra Nela Mihailović, doživeće obrt kakav se dešava retkima – postaće jedna od najbogatijih osoba u zemlji.

Sa Marinim bogatstvom krenuće da se raspliću velike tajne i intrige koje ljudi oko nje imaju, ali najveća tajna je ona koju Mara nosi od rane mladosti.

Pročitajte još OTKRIVAMO – ŠOK! Zvezde serije IGRA SUDBINE pobegle iz Srbije! A EVO i ZAŠTO!

Pored Nele Mihailović, u seriji, između ostalih, igraju: Vojislav Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Mlađan Crkvenjaš, Jovana Jelić, Dragana Đurđević i Ivana Adžić.

Serija, koja se snima po scenariju Dušana Jankovića, imaće 200 epizoda, a režiju potpisuju Milan Konjević i Vladimir Aleksić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement