Connect with us

Featured

TAJNE VINOVE LOZE 2 – Otkrivamo SVE o nastavku SERIJE! ANJA se MENJA IZ KORENA! VERU čeka TEŽAK UDARAC! Ivan ima NOVU LJUBAV! A evo i KO JE ONA!

Published

on

Snimanje nastavka prve sezone serije „Tajne vinove loze“ u produkciji Telekom Srbija i Met Ro filma počelo je pre nekoliko nedelja. Kako smo već otkrili, nove epizode doneće mnogo turbulencija za naše stare junake. Kako na ljubavnom planu, gde je u fokusu svakako nastavak Verine i Vukove romanse, tako i u pogledu odnosa među drugim likovima.

U novim epizodama još ćemo toga čuti i o vinu Bagrina, biće nekih novih junaka, život će stare povesti u neočekivanim pravcima, a Vera Smiljanić odlučiće da krene na uzbudljivo putovanje u prošlost gde će pronaći i ponešto što nije očekivala, a čemu se nije ni nadala. Ali da krenemo redom.

Tajne vinove loze 2 – Marko i Anja (Marko Vasiljević i Vanja Nenadić)

Anja Marko Tajne vinove loze

Iako je odnos između novootkrivenih brata i sestre u prvom delu prve sezone procvetao, u drugom kako je to otkrila glumica Vanja Nenadić on neće biti u prvom planu. I Marko i Anja, kako to ona poručuje imaće svojih problema. Anja je proputovala pola sveta. Bila je u Amsterdamu, Švedskoj i Africi, i to je ostavilo posledice na nju. Zbog toga će, kaže glumica, Anja u novim sezonama doživeti veliku fizičku i psihičku promenu. Za nju će sada najvažniji biti porodični problemi. Pokušaće da nastavi sa životom, ali problematični odnosi u porodici i dalje su deo njenog života. Moraće da nauči kako da živi i funkcioniše sa njima.

Marko za to vreme pomaže svom drugu Stefanu da prevaziđe svoje probleme i zapošljava ga u porodičnoj firmi.

Tajne vinove loze 2 – Zoran (Nebojša Milovanović)

Nebojša Milovanović Tajne vinove loze

Kako je to otkrio glumac Nebojša Milovanović, Zoran se u prvom delu serije izborio sa svojim problemima i sada se nalazi na putu uspostavljanja dobrih odnosa sa svima kojima je napravio pakao od života. U novim epizodama, kako otkriva glumac, čeka ga još jedan veliki izazov, a saznaćemo i koji. Ipak, ono što će za njega biti najvažnije jeste pravljenje vina „Teodora“ što će za njega postati smisao života.

Ivan (Luka Grbić)

Luka-Grbić-Tajne-vinove-loze-(1)

U novim epizodama Ivan se posvećuje svojoj muzičkoj karijeri. Zbližava se sa producentkinjom Teom koju će glumiti hrvatska glumica Nataša Janjić. Međutim, ono što je najzanimljivije jeste da je ona ćerka Koste (Nikola Kojo), koji je i Jelenin advokat (Milica Zarić). To će sigurno dodatno zakomplikovati situaciju.

Vera i Vuk

Tajne-vinove-loze-druga-sezona-03

Vera će u nastavku serije, kako to otkriva glumica Sloboda Mićalović, morati da se suoči sa svojom prošlošću, sa korenima i roditeljima, a odnos sa Vukom sve to pojačava.

– Ona je hrabra i jaka, ali videćemo šta će se desiti i da li će uspeti sve da podnese. Pošto je Vera žena iz naroda trudila sam se da je predstavim tako da ne izgleda kao da zbog toga što živi van grada ona ništa ne zna. Moja baka je bila tako hrabra, jaka i vukla je decu, kuću i porodicu napred. Volim da igram snažne žene, ali tanana je linija . Često se prevarimo da su takve žene neuništive i da umeju da se izbore sa svakom situacijom, ali da li je tako. Sve ima svoje granice izdržljivosti. Osim ljubavi. Ona može mnogo toga da podnese.

Foto Promo

Izvor filmitv.rs/Novosti

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement