Connect with us

Featured

MISTERIJE BROKENVUDA – SEDMA SEZONA, od 20. avgusta samo na FOX CRIME!

Published

on

Detektiv Majk Šepard, ni posle šest sezona krimi-drame “Misterije Brokenvuda” nije spreman da se povuče i uživa u lepotama naizgled mirnog provincijskog gradića, iako je u Brokenvud došao upravo s tom namerom. Misterije ove usnule novozelandske varošice drže ga budnim i spremnim za akciju već sedam godina, pa stoga i ne čudi što nam se na kanal FOX CRIME, od 20. avgusta vraća sa šest novih epizoda.

Majk i njegov tim već na početku sedmog ciklusa postaju svedoci nove zagonetne smrti, i to na sajmu antikviteta gde je ubijen žitelj gradića koji je bio domaćin glumačkoj ekipi poznate TV serije. Šeparda u novim epizoda čekaju i smrt u zdravstvenom odmaralištu, slučaj kostimiranih pljačkaša banke, požar na dobrotvornoj večeri tokom kog je zadavljen ugledni brokenvudski biznismen… Svojih pet minuta dobiće i Majkova pomoćnica Kristin Sims, kada joj pripadne čast da sama razreši slučaj višestrukog ubistva na proslavi u stilu veselih sedamdesetih.

Glavne uloge: Nil Rea (Majk Šepard), Fern Saderland (Kristin Sims), Nik Sampson (Sem Brin), Džerod Raviri (Daniel Čalmers), Kristina Šerban Jonda (Đina Kadinski)

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement