Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Danica Maksimović otkrila tajnu sjajnog izgleda! A EVO i ŠTA misli o glumi Milice Pavlović!

Published

on

Danica Maksimović kaže da tri puta nedeljno vežba da bi izgledala tako zanosno u 68. godini. Legendarna glumica redovno ide na jogu i pilates, a svoje zgodno telo ponosno pokazuje na Instagramu kada objavi fotku u kupaćem kostimu.

– Imam dobru liniju, jer vežbam dva-tri puta nedeljno. Rastežem se u krevetu, idem na pilates i jogu. Mogu da uradim špagu i most iz mesta, i to bez zagrevanja. Umem i stoj na rukama, kolut napred i nazad, salto… Nije mi teško, jer to sve radim odmalena – priča Danica za Informer i dodaje da se dosta odricala da bi bila u top-formi:

Pročitajte još MISTERIJE BROKENVUDA – SEDMA SEZONA, od 20. avgusta samo na FOX CRIME!

– Moj život je asketski. Ako čovek želi da ima zategnute mišice, lep ten i da bude zdrav, mora i da vežba. Mora da vodi računa i o ishrani. Ja jedem umereno i nikad ne večeram. 

Glumica priča da je ne dotiču komentari da nije primereno da se u svojim godinama slika u kupaćem kostimu. 

– Hteli bi da budem baba, ali ja duhom to nisam. Po krštenici možda jesam, ali se tako ne osećam. Dobijam dosta pozitivnih komentara, ali ima i negativnih, zločestih. Ljudi kažu: „Šta će njoj da u 68. godini pokazuje telo u kupaćem kostimu?“. Pa kako da uđem u džakuzi u skafanderu?! Ima da se skidam i slikam dokle god mogu i dok mislim da je to pristojno, jer ja u sebi nosim glamur, a ne vulgarnost – jasna jeglumica.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Otkriveno KADA počinje prikazivanje serije, a poznata je i RADNJA!

Danica kaže da nema ništa protiv estetskih operacija, ali da ne treba da se preteruje:

– Nemam ništa protiv estetske hirurgije, ali mi se ne sviđa kada neko promeni lični opis. Ako neka devojka ima kokošje grudi, kriv nos ili klempave uši, nije problem da se to sredi. Više mi smeta kada se žena izoperiše, pa onda ne liči na sebe. To nije dobro jer treba da ima svoj identitet. Recimo, nije u redu ni kada devojka od 18 godina dobije veštačke grudi. Ja nemam silikone. Nikada ih nisam ni želela, niti su mi potrebni.

Danica kaže da joj je saradnja sa Milicom Pavlović u seriji „Pevačica“ ostala u lepom sećanju.

Pročitajte još ŠOK! JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – Glumac Miodrag Radonjić otkrio zbog čega je bilo SUKOBA na snimanju filma!

Milica nije glumica i ona u toj seriji igra sebe. Imamo zajedničke scene i na setu je rado prihvatala moje savete. Nemam ništa protiv toga da se pevači bave glumom. Svojevremeno sam branila i Seku Aleksić kada je sinhronizovala jedan lik u crtanom filmu. Tada su se neki glumci pobunili, a ja sam im rekla: „Izvinite, ali to su radile i Britni Spirs i Džej Lo.“ 

Legendarna glumica provela je nekoliko dana u Vrnjačkoj Banji, gde je promovisala svoj najnoviji film „Prolećna pesma“.

– Film je iskren i rađen je po istinitom događaju. To je životna priča naše rediteljke Natalije Avramović. Drago mi je što je osvojila nagradu na festivalu filmskog scenarija. Uvek mi je zadovoljstvo da radim sa talentovanim mladim ženama – priča filmska diva.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Informer

Advertisement