Connect with us

Featured

OTKRIVENO! Evo ZAŠTO je Dragan Bejlogrlić napao reditelja Gagu Antonijevića! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Published

on

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, a na društvenim mrežama pojavio se i video snimak napada.

Pročitajte još HIT! ONA je najveća podrška Milošu Bikoviću! EVO o KOME je reč!

Naime, kako se vidi na snimku, reditelj je sedeo u trenutku kada mu je glumac iznenada prišao i udario ga u pesnicom u lice. Antonijević je pokušao da se odbrani, ali je Bjelogrlić ga je povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu.

Uskoro su šokirani gosti skočili da ih razdvoje. Bjelogrlić se i dalje nalazi u policijskoj stanici gde daje izjavu.

Pročitajte još HIT! BESA – U Estoniji zaustavljen saobraćaj zbog snimanja serije! EVO o ČEMU je reč!

– Bjelogrić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni video dok nije počeo da me udara. Sedeo je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem – rekao je za Kurir reditelj.

Kako je u posebnoj izjavi objasnio Vladimir Kecmanović, urednik kulturne rubrike RT, koji je sedeo sa Antonijevićem Bjelogrlić je na reditelja nasrnuo zbog dobacivanja.

– Ja sam policiji dao izjavu. Sedeo sam sa Antonijevićem, prijateljicom Jovanom Stević i glumcem, mislim da se Milan zove. Bjelogrlić je prišao, a ono što sam čuo je da je pitao Antonijevića „šta mi dobacuješ?!“ Ja nisam čuo da mu je Gaga bilo šta dobacivao – rekao je Kecmanović, a na pitanje koje reči su se mogle čuti dok je Bjelogrlić pesničio Antonijevića kaže da se tokom te gužve nije moglo razaznati ništa.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR – Glumac Miodrag Radonjić odgovorio na kritike da film LOŠE utiče na omladinu!

– U njihovoj tuči nije bilo vremena da se nešto pomene. Da je Bjelogrlić pretio, verovatno jeste. Nije moglo da se razazna u svoj toj gužvi – objasnio je Kecmanović i dodao da je on razdvojio Bjelogrlića od Gage Antonijevića.

– Kad je Bjelogrlić prišao i počeo da udara Gagu ja sam odmah prešao preko stola kako bih ih razdvojio.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Continue Reading
Advertisement