Connect with us

Featured

HIT! BESA – U Estoniji zaustavljen saobraćaj zbog snimanja serije! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Na uzanom mostu veliki tamni kamion i maleni sivi automobil se sudaraju. Teretnjak prolazi skoro bez oštećenja, ali stakla na autu pucaju, vozač menja pravac i ubrzo sleće u hladnu reku.

Ovi opasni kadrovi zabeleženi su u dalekoj Estoniji u nastavku snimanja druge sezone popularne serije „Besa“. Zbog scene sudara obustavljen je saobraćaj u blizini vodenice Vetla na severu Estonije, a podvodna scena nastala je na čak pet metara dubine.

Pročitajte još HIT! BANOVIĆ STRAHINJA – Otkriveni detalji moderne filmske adaptacije epske pesme! A EVO KADA i GDE je premijera!

Pored autora, scenariste i reditelja druge sezone, Igora Stoimenova, u snimanju ovako zahtevnih kadrova učestvovao je i Slaviša Ivanović kao koordinator kaskaderskog tima i režiser akcionih scena.

Pošto priča „Bese“ počinje kad zloglasni šef mafije Dardan Beriša (Arben Bajraktaraj) izgubi ćerku jedinicu u saobraćajnoj nesreći, koju je izazvao običan, porodičan čovek Uroš Perić, kome sada preti krvna osveta, ne čudi što se na estonskim putevima desila još jedna tragedija.

Pročitajte još HIT! TOMA – Dragan Bjelogrlić otkrio ŠTA je želeo da postigne filmom o slavnom pevaču! A EVO ŠTA kaže o Milanu Mariću kao Tomi…

Srpski glumci Radivoje Raša Bukvić, koji igra Uroša Perića, Milica Gojković, koja glumi Milicu Perić, Lana Barić i Istok Šunter, koji tumače njihove naslednike, Unu i Vidana Perića, kao i Miloš Timotijević, koji dočarava lik inspektora Interpola Petrita Kocija, borave u estonskom glavnom gradu Talinu, gde će biti snimljene još neke od scena.

Internacionalnoj glumačkoj ekipi iz osam zemalja se u drugoj sezoni, kako „TV novosti“ saznaju, priključuju i poznate estonske kolege Gert Raudsep i Hendrik Tompere DŽunior.

Već od jeseni, na kanalu Superstar TV očekuje se emitovanje deset novih epizoda u kojima produkcije „Adrenalin“ i „Telekom Srbija“ najavljuju mnogo iznenađenja, obrta i akcije.

Pročitajte još OVACIJE ZA film TOMA U SARAJEVU! Svetskom premijerom filma o Tomi Zdravkoviću svečano zatvoren Sarajevo Film Festival 2021!

Pored britanskog scenariste Tonija DŽordana, autor serije je Igor Stoimenov, a u scenarističkom timu, koji vodi Stoimenov, su Mladen Matičević, Vuk Ršumović i saradnik Dušan Bulić.

Uz već poznate junake, u nastavku ćemo upoznati nove likove. Među brojnim glumcima, koji su se pridružili ekipi, su Florist Bajgora, koji je igrao u seriji „Bande Londona“, Katarina Čas, koja je glumila u hit filmu „Vuk sa Vol strita“, kao i Gezim Žerka i Dea Bajaziti.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement